کد خبر: 3463363
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۵
آيت‌الله ايماني خبر داد:

آموزش حفظ قرآن و زبان‌هاي مختلف در حوزه‌هاي علميه شيراز/ لزوم تربيت چهره‌هايي نظير شيخ زكزكي در حوزه‌ها

گروه انديشه: نماينده ولي فقيه در فارس با بيان اينكه برنامه حفظ قرآن در رديف برنامه‌هاي درسي طلاب شيراز است، گفت: برخي از اين طلاب آموزش يك زبان غير از زبان مادري در حد محاوره را در برنامه درسي خود دارند.

به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) از فارس، آيت‌الله اسدالله ايماني، نماينده ولي فقيه در استان فارس شب گذشته، 8 دي‌ماه در مراسم عمامه‌گذاري 114 نفر از طلاب حوزه‌هاي علميه شيراز كه در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار شد، گفت: اين پنجمين مجلس و محفل است كه با شكوه لازم به‌مناسبت عمامه‌گذاري طلاب در شيراز برگزار مي‌شود.
وي، طلاب را سربازان امام زمان(عج) دانست و گفت: خداوند اين نعمت را به ما ارزاني داشته و ما را در دوران پيروزي انقلاب اسلامي و تشكيل نظام جمهوري اسلامي ايران حيات و زندگي ما را قرار داد. آنچنان كه مولاي ما و جهانيان امام حسين(ع) در دعاي روز عرفه مي‌فرمايد كه خداوند را چگونه بر اين نعمت سپاسگذار باشم كه زندگي مرا در عهد اسلام و حاكميت آن قرار داد.
آيت‌الله ايماني ادامه داد: امروز خداوند خدمتگزاري ما روحانيان در زمان پيروزي انقلاب اسلامي و شكل‌گيري نظام جمهوري اسلامي ايران به زعامت امام راحل و به رهبري امروز رهبر معظم انقلاب استوانه فضل و تقوا، بصيرت و ايستادگي، مقاومت و بيداري امام خامنه‌اي قرار داده است.
امام جمعه شيراز اظهار كرد: در جمع طلاب استان فارس ممكن است چهره هايي شكل گيرد و به جايي برسند كه بتوانند جامعه انساني را از وحشت و اضطراب، جهالت و حيرت، ضلالت و گمراهي آزاد كرده و رها سازند.
وي خاطرنشان كرد: امروز عالم مجاهد، مجاهد نستوه، نستوه مبارز، مبارز مسير، مسير مقاوم، دانشمندي عزيزي و فرزانه از حوزه علميه قم و نجف به نام شيخ زكزاكي در كشور نيجريه توفيق پيدا مي‌كند و بيش از 10 ميليون نفر به مكتب تشيع آشنا كرده و آنان را شيعه مي‌كند يعني يك طلبه و روحاني تربيت شده حوزه علميه شيعه اين لياقت و استعداد و شايستگي پيدا مي‌كند كه در پرتو عنايات الهي و به بركت انقلاب اسلامي ايران در كشور نيجريه اين تعداد شيعه را تربيت كند.
آيت‌الله ايماني همچنين به كشتار شيعيان نيجريه و شهادت همسر و فرزندان شيخ زكزكي اشاره كرد و گفت: اين يك روحاني شيعه است كه در مكتب اهل بيت(ع) تربيت شده و پرورش يافته است و ما انتظار داريم در همين حوزه‌هاي علميه و مدارس نشر فقه جعفري چنين چهره‌هايي سرآمد رشد كنند و بتوانند در جامعه اسلامي اثرگذار باشند.
منتخب مردم فارس در مجلس خبرگان رهبري در ادامه سخنان خود به مراسم عمامه‌گذاري طلاب اشاره و گفت: طلابي كه امشب جشن عمامه‌گذاري آن‌هاست همه آنها دوران سطح يك را به پايان رساندند و در امتحاني كه براي تلبس داده مي‌شود شركت كردند و واجد شرايط لازم براي ملبس شدن به لباس روحانيت بوده‌اند و اينان سطح يك را گذرانده‌اند و تعداد زيادي از آنان در سطح دو و بالاتر مشغول به تحصيل هستند.
وي با بيان اينكه برنامه حفظ قرآن در رديف برنامه‌هاي درسي اين طلاب است، گفت: برخي از اين عزيزان آموزش يك زبان غير از زبان مادري در حد محاوره را در برنامه درسي خود دارند كه اين زبان شامل عربي و يا انگليسي است ضمن اينكه آشنايي با مسائل روز و اطلاعات لازم در حد ضرورت كه به تحصيل آن‌ها ضربه اي وارد نشود ملاحظه شده است.
آيت‌الله ايماني با تصريح اينكه تعداد 114 نفر به عدد سوره‌هاي قرآن مجيد امشب ملبس به لباس روحانيت مي‌شوند، افزود: 114 نفر از اين طلاب از حوزه‌هاي علميه مركزي، 30 نفر از حوزه علميه سفيران هدايت (كوتاه مدت)، 20 نفر از رضويه، 10 نفر نخبگان يك و دو، 10 نفر از منصوريه و جمعاً 114 نفر امشب ملبس به لباس روحانيت مي‌شوند.
نماينده رهبر معظم انقلاب در استان فارس در پايان از عنايات مقام معظم رهبري نسبت به استان و حوزه‌هاي علميه آن و همچنين سومين حرم اهل بيت(ع) تقدير و تشكر كرد.
captcha