کد خبر: 3463886
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۱
به مناسبت هفته سوادآموزی؛

طرح کتابت قرآن کریم سوادآموزان همدان اجرا شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش استان همدان گفت: در طرح کتابت قرآن با عنوان کتابت آیات نور سوادآموزان همدان پنج صفحه قرآن کریم را به خط عثمان طاها نوشتند.

عباس احمدی‌مقیم، معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش استان همدان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، اظهار کرد: طرح کتابت قرآن کریم به مناسبت هفته سوادآموزی با حضور 25 نفر از سوادآموزان دوره انتقال انجام شد و در این طرح متمرکز کشوری، سوادآموزان استان همدان پنج صفحه قرآن کریم را به خط عثمان طاها نوشتند.

این مقام مسئول افزود: این مجموعه کتابت شده در پنج نسخه صحافی که هر یک از نسخه‌ها به کربلای معلی، نجف اشرف، حرم رضوی، حرم حضرت معصومه(س) تقدیم می‌شود.

احمدی‌مقیم با بیان اینکه یک نسخه نیز به رهبر معظم انقلاب اهدا می‌شود، عنوان کرد: یکی از روش‌هایی که می‌توان افراد را با قرآن مأنوس کرد و همچنین مهارت خواندن و نوشتن را آموخت، تمرین فعالیت‌های گروهی و آشنایی با قرآن و معارف است.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان همدان خاطرنشان کرد: در طرح کتابت قرآن کریم آشنایی با معارف قرآن برای سوادآموزان مد نظر قرار گرفته بود.

captcha