کد خبر: 3464132
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۳

برگزاری ششمین نشست هم‌اندیشی نخبگان ستایشگری اهل‌بیت(ع)

گروه جامعه: ششمین نشست هم‌اندیشی نخبگان ستایشگری اهل بیت(ع)، طی روزهای 17 و 18 دی‌ماه، در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نشست هم‌اندیشی نخبگان ستایشگری اهل بیت(ع)، طی روزهای 17 و 18 دی‌ماه، به همت سازمان بسیج مداحان کشور و هیئت رزمندگان اسلام در هتل نخل مشهد مقدس برگزار می‌شود.
در این مراسم  اساتیدی همچون؛ آیت‌الله علم‌الهدی، امام جمعه مشهد مقدس و عضو مجلس خبرگان رهبری و حجت‌الاسلام والمسلمین راشد یزدی در ارتباط با مباحث اعتقادی و اخلاقی به ایراد سخنرانی می‌پردازند.
حمیدرضامقدم‌فر، مشاور فرمانده کل سپاه و سردار محمدرضا نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین نیز به عنوان سخنرانان مسائل سیاسی روز در این همایش حضور پیدا می‌کنند.
 ایراد سخنرانی توسط یدالله بهتاش و سید مهدی حسینی از مداحان شاخص کشوری، حجت‌الاسلام والمسلمین جواد محمدزمانی پیرامون شعر آئینی، رضا بکایی با محوریت ادعیه و مناجات‌خوانی و حسین سازور از دیگر بخش‌های این همایش است.
در بخش دیگری از این همایش تریبون آزاد در اختیار مداحان شاخص و ملی قرار می‌گیرد تا برخی از مسائل و مباحث روز را مطرح کنند.
کمیسیون‌های مختلفی نیز در این همایش به بررسی فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با مداحان و همچنین بررسی شعر آئینی می‌پردازد.
captcha