کد خبر: 3466380
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۱

دوازدهمین نشست مسئولان منطقه‌ای بیت‌الاحزان در اصفهان آغاز شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: دوازدهمین نشست مسئولان منطقه‌ای بیت‌الاحزان در مجمع خیّرین قرآن و عترت اصفهان در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس،‌ دوازدهمین نشست مسئولان منطقه‌ای مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) به میزبانی مجمع خیّرین قرآن و عترت اصفهان از صبح امروز، بیستم دی‌ماه در اصفهان آغاز به‌کار کرد.
در این نشست بیش از 20 مدیر و فعال قرآنی از مناطق مؤسسه بیت‌الاحزان حضور دارند و به بررسی راهکارهای رفع مشکلات و هماهنگی برنامه‌های مؤسسه خواهند پرداخت.
در ابتدای این مراسم و پس از قرائت قرآن کریم، حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا شاهسونی، مدیر مؤسسه بیت‌الاحزان طی سخنانی به معرفی عملکرد مؤسسه پرداخت.
در ادامه، قاسمی، مدیر عامل مجمع خیّرین قرآن و عترت اصفهان عنوان کرد: پس از بررسی‌های فراوان و به‌منظور ترویج قرآن کریم در سراسر کشور به این نتیجه رسیدیم که دوره‌هایی ویژه توان‌افزایی مدیران و فعالان قرآنی کشور برگزار کنیم.
مدیر عامل مجمع خیّرین قرآن و عترت اصفهان اظهار کرد: این دوره پنجاه و هفتمین دوره است و تاکنون مدیران قرآنی از 26 استان کشور در این دوره شرکت کرده‌اند.
captcha