کد خبر: 3466398
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۴ - ۰۰:۱۱
قادري:

اختصاص شهدا به يك منطقه خاص، نگاهي غلط و غير قابل قبول است

گروه اجتماعي: منتخب مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي با تأكيد بر لزوم تكريم همه‌جانبه شهدا گفت: شهدا متعلق به كل كشور هستند و اختصاص آن‌ها به يك منطقه خاص، نگاهي غلط و غير قابل قبول است.

به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) از فارس، جعفر قادري، منتخب مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به بروز برخي از شائبه‌ها از سوي بعضي از مسئولان درباره ورود كاروان شهداي گمنام به استان فارس گفت: شهدا متعلق به كل كشور هستند و اختصاص آن‌ها به يك منطقه خاص، نگاهي غلط و غيرقابل قبول است.
وي افزود: حتي اگر نگاه‌هاي محلي و منطقه‌اي به شهداي شناخته شده موضوعيت داشته باشد كه ندارد، اين نگاه به شهداي گمنام نوعي بدسليقگي و عدم شناخت از حساسيت‌هاي مردم است.
قادري با تأكيد بر اينكه همان‌گونه كه مسئولان استاني در تأمين نيازهاي مادي هر جامعه وظيفه دارند، در افزايش معنويت در جامعه نيز مسئولند، گفت: تشييع شهدا در هر جامعه‌اي نه‌تنها مورد بي‌مهري و كم‌استقبالي مردم قرار نمي‌گيرد، بلكه همواره مورد خواست مردم نيز بوده است.
عضو كميسيون برنامه‌، بودجه و محاسبات مجلس شوراي اسلامي اظهار كرد: انتظار ما از مسئولان استان فارس اين است كه با اظهارنظرهاي ناپخته فضا را ملتهب نكرده و احساسات مردم را جريحه‌دار نكنند ضمن اينكه انتظار مردم هم اين است كه اگر مسئولان به موضوعي اعتقاد ندارند اين نگاه خودشان را به مردم تسري ندهند.
وي ادامه داد: اين چه نگاهي است كه مراسم تشييع شهدا را محلي براي پيگيري اهداف سياسي مي‌داند؟ مگر شهدا متعلق به چه جناح و جرياني هستند كه يك جريان بخواهد از شهدا استفاده سياسي كند؟ شهدا متعلق به عموم مردم هستند و هر كسي كه با اعتقادات مردم همراه باشد، وظيفه خود را در همراهي با تشييع و همراهي با جنازه شهدا مي‌داند.
قادري با تأكيد بر اينكه تشييع شهدا نه تنها مزاحم انتخابات نيست، بلكه براي تحريك احساسات مردم و افزايش حس مسئوليت‌پذيري مردم و كشاندن آن‌ها به پاي صندوق‌هاي رأي مؤثر است، گفت: اگر افراد و يا جريانات سياسي به دنبال مشاركت حداكثري مردم در انتخابات هستند، بايد از فضاي معنوي تشييع جنازه شهدا براي افزايش مشاركت مردم بهره ببرند.
captcha