کد خبر: 3468312
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۷
حجت‌الاسلام محمدی‌نور:

مبلغان اهتمام بیشتری به مناطق محروم داشته باشند

کانون خبرنگاران نبأ: حجت‌الاسلام محمد محمدی‌نور با اشاره به نیاز مردم مناطق محروم جهت آشنایی با مسائل دینی گفت: مبلغان اهتمام بیشتری به مناطق محروم داشته باشند.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد محمدی نور، امام‌جمعه منطقه جازموریان(شهر زه کلوت) استان کرمان در حاشیه نشست مبلغان فعال جنوب استان کرمان با معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، با اشاره به کمبود امکانات در منطقه جازموریان گفت: به برکت جمهوری اسلامی امکانات وارد این منطقه شده است اما نیاز به توجه بیشتری دارد.

وی در رابطه با مشکلات فرهنگی موجود در این منطقه خاطرنشان کرد: مردم منطقه جازموریان نیازمند آشنایی بیشتر با مسائل دینی و اعتقادی هستند که نیاز داریم مبلغان با روحیه جهادی اهتمام بیشتری جهت اعزام به این مناطق داشته باشند و سطح آگاهی این منطقه را در مسائل دینی و اعتقادی بالا ببرند.

امام جمعه جازموریان در پایان افزود: فقر اقتصادی و فرهنگی دامن‌گیر این مناطق است که اگر توجه جدی به این مهم نشود، تهدیدات جدی شامل مناطق محروم خواهد شد و ما مبلغان وظیفه داریم در راستای برکند فقر فرهنگی این مناطق تلاش مستمر داشته باشیم.

محمدعلی بیطرفان
captcha