کد خبر: 3468805
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۶
حسن‎پور:

بازار در تمدن اسلامی جایگاه والایی دارد/ معرفی 524 شهید ترور در بازار

گروه اجتماعی: مسئول سازمان بسیج اصناف کشور با بیان اینکه بازار در تمدن اسلامی جایگاه والایی دارد، افزود: یکی از اهداف بسیج اصناف این است که شهدای ترور در بازار را به مردم معرفی کند که در همین زمینه 524 شهید ترور در مغازه‌ها را به رهروان راه انقلاب معرفی کرده‌ایم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، غلامرضا حسن‌پور، مسئول سازمان بسیج اصناف کشور سه‌شنبه، 29 دی‌ماه در یادواره شهید حق‌گویان، شهید شاخص اصناف کشور در همدان، اظهار کرد: بنا بر تدابیر سردار نقدی بر آن شدیم که هر سال یادواره یکی از شهدای گرانقدر در اصناف را برگزار کرده و به معرفی شهدای اصناف بپردازیم.

وی افزود: معرفی شهدای شاخص در مراسم یادواره به منزله گرامیداشت شهدا در همه حوزه‌ها بوده که امروز شهید «صادق حق‌گویان»، شهید شاخص اصناف در سال 94 بوده که در سال‌های گذشته نیز شهیدان لاجوردی، رضایی و هاشمی شهدای شاخص کشور در سال‌های 90 تا 93 بوده‌اند.

حسن‌پور خاطرنشان کرد: یکی از اهداف بسیج اصناف این است که شهدای ترور در بازار را به مردم معرفی کند که در همین زمینه 524 شهید ترور در مغازه‌ها را به رهروان راه انقلاب معرفی کرده‌ایم؛ بازار در تمدن اسلامی جایگاه والایی دارد که شهدای اصناف تلاش کردند بازار را به سمت بازار اسلامی ببرند.

وی برنامه‌ریزی در زمینه فرهنگی را لازمه تمدن‌سازی دانست و گفت: در جنگ اقتصادی و فرهنگی هر صنف باید سنگری باشد؛ شهید حق‌گویان در عرصه‌های گوناگون علیه باطل جهادگر بوده و با سه فرزند شهید خود ندای لبیک به راه امام راحل(ره) را سردادند.

وی در پایان از مجموعه سپاه و شهرداری همدان خواست تا در انتشار کتاب زندگی‌نامه شهید حق‌گویان اقدامات لازم را انجام داده و در محل کسب این شهید والا مقام نیز یادمانی برای تجدید میثاق بنا کنند.
captcha