محمود مظفر، قائم مقام ستاد اقامه نماز در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از استقبال خوب مردم از فراخوان بیستوچهارمین اجلاس سراسری نماز خبر داد و گفت: تاکنون بیش از دو هزار و 600 اثر به دبیرخانه این دوره ارسال شده است.
وی از افزایش کمی و کیفی آثار ارسالی نسبت به سالهای گذشته خبر داد و گفت: نوع و کیفیت آثار نیز با سالهای گذشته متفاوت است. یعنی در سالهای گذشته بیشتر آثار مقالههای ذهنی، محتوایی، پژوهشی و ... بود و آثار کاربردی و اجرایی کمتری را در بر میگرفت اما در سال جاری فراخوان صرفاً برای دریافت تجربهها و ایدههای موفق در حوزه ترویج نماز ارائه شده است.
مظفر به عنوان مثال گفت: امام جماعتی که موفق شده نوجوانان و جوانان زیادی را جلب کند، مدیر دستگاه یا سازمانی که توانسته است ایدهای به کار ببرد که کارمندان خود را در زمینه نماز حساس و فعال کند و به طور کلی تجربیات موفقی که در حوزه نماز وجود داشته است، به دبیرخانه بیست و چهارم ارسال شده است.
وی با اشاره به اینکه مهلت ارسال آثار تا امروز 30 دی ماه اعلام شده است، گفت: با توجه به اینکه شرایط اقلیمی و فرهنگی مناطق مختلف ایران متفاوت است و همین موجب میشود برخی از ایدهها در یک نقطه از کشور بهتر نتیجه بدهد اما در نقطه دیگر خیر، بر همین اساس تیمی داوری تشکیل شده که همه این موارد را مورد سنجش قرار داده و ایدههایی که میتواند عمومیت و کلیت داشته و قابل اجرا باشد را جدا کرده در اختیار کل کشور قرار میدهند.
مظفر با تأکید بر اینکه بزرگترین تفاوت بیستوچهارمین اجلاس سراسری نماز با اجلاسهای قبلی در اجرایی شدن طرحها و ایدههای رسیده به آن است، گفت: آثار کتابخانهای نیست و قرار نیست در قفسهها باقی بماند بلکه منتشر شده و برای اجرا در اختیار عموم قرار میگیرد.