کد خبر: 3468983
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۰
رمضانی:

شهرداری در دهه فجر به بازخوانی منظومه فکری امام خمینی(ره) می‌پردازد

گروه جامعه: مدیرکل امور فرهنگی شهرداری تهران اساس برنامه این نهاد شهری را در دهه فجر انقلاب اسلامی بر پایه بازخوانی منظومه فکری امام خمینی(ره) دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، عبادالله رمضانی، مدیرکل امور فرهنگی شهرداری تهران امروز، 30 دی‌ماه، در نشست تشریح برنامه‌های کمیته شهرداری دهه فجر انقلاب اسلامی اظهار کرد: اساس برنامه شهرداری در دهه فجر بر پایه بازخوانی منظومه فکری امام خمینی(ره) است.
وی از تغییر سیمای بصری شهری طی دهه فجر انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: سازمان زیباسازی 15 هزار متر مربع از معابر شهری را براساس نگاه شهروندان در غالب مجموعه‌ای از آثار فرهنگی و هنری تزئین می‌کند.
وی به اجرای بیش از چهار هزار برنامه در 354 محله تهران اشاره و عنوان کرد: طی این دهه خاطرات و دستاوردهای انقلاب اسلامی برای شهروندان تهرانی به نمایش گذاشته می‌شود.
وی آغاز برنامه‌های شهرداری تهران را اجرای مراسم سالگرد ورود تاریخی امام خمینی(ره) با عنوان «شرح اشتیاق» دانست و گفت: این مراسم با همکاری بهشت زهرا و بسیج شهرداری تهران اجرایی می‌شود.
اجرای مراسم «ولی نعمتان انقلاب»
وی به برپایی مراسم «ولی نعمتان انقلاب» با محوریت تجلیل از خانواده معظم شهدا و ایثارگر اشاره و عنوان کرد: کاروان «آینده سازان انقلاب» در قالب اتوبوس‌های شمسه به ارائه خدمات فرهنگی در میادین مهم تهران می‌پردازد.
رمضانی از جمله برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران را «آواز رهایی» با محوریت نمایشگاه عکس انقلاب اسلامی، جشنواره فرهنگی هنری نور، شب شعرهای «حکایت سرخ» و مراسم‌های سخنرانی «خجسته بهار»، برپایی تئاترهای انقلابی و .... برشمرد.
حرکت کاروان گل با نمادهای انقلاب در خیابان‌های شهر
رمضانی از حرکت کاروان گل با نمادهای انقلاب در خیابان‌های تهران طی دهه فجر انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: این کاروان گل 22 بهمن‌ماه، در مسیر راهپیمایی حضور خواهد داشت.
رمضانی از دیگر برنامه‌های در نظر گرفته شده را برپایی ایستگاه‌های فرهنگی از میدان امام حسین(ع) تا میدان آزادی همزمان با برپایی راهپیمایی 22 بهمن برشمرد و گفت: آثار مجموعه جشنواره‌های فرهنگی و هنری همچون شمسه، شکوفا، مشکات و تسنیم در مسیر پیاده‌روی به نمایش گذاشته می‌شود.
رمضانی همچنین از برپایی 60 ایستگاه فرهنگی در مسیر راهپیمایی 22 بهمن خبر داد و گفت: اهدای محصولات فرهنگی در میان شهروندان در سرتاسر مسیر راهپیمای صورت می‌گیرد.

captcha