رویا شریف، تهیهکننده سینما در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)درباره سرمایهگذاری در سینما برای تولید فیلم گفت: متاسفانه وضعیت خوبی در تولید حاکم نیست، چون ما با سختی بسیاری کار را جلوی دوربین میبریم، اما در نهایت حمایتی که لازم است از کار صورت نمیگیرد. این اتفاق برای بخش خصوصی به شکل جدیتر رخ میدهد. در این میان نکته آزار دهنده اینجاست که برخیها متصور هستند باز هم ما از کمکهای دولتی بهرهمند هستیم، در صورتی که این کمکها شاید در تولید یک فیلم سینمایی بسیار ناچیز باشد.
وی در پاسخ به این سوال که هزینههای مادی یک فیلم سینمایی برعهده سرمایهگذار است، بیان کرد: مشخص است که در راه تولید فیلمهایی سینمایی این سرمایهگذار است که پول هزینه میکند، اما با چه اعتبار و ضمانتی؟ اینجاست که تهیهکننده ضمانت میکند اگر پول وی پس از نمایش باز نگشت، پرداخت آن را قبول کند. برای همین نمیتوان به تهیهکننده تنها به عنوان یک نام نگاه کرد.
این سینماگر ادامه داد: تهیهکنندگی یک تخصص است که باید به آن کاملا حرفهای نگریست، البته قبول دارم که شاید در کشور ما به این عرصه نگاه سینمایی نمیشود و ممکن است افرادی در آن فعال باشند که در حوزه سینما از دانش کافی بهره نبردهاند، اما در کل میشود گفت که این عرصه یکی از ستونهای اصلیتولید است که قوت آن به روی کیفیت تاثیر مستقیم میگذارد.
وی در بخش دیگری از سخنانش درباره وضعیت سینمای دینی در حوزه تولید این گونه اظهارنظر کرد: متاسفم بگویم گیشه به روی کیمیت و کیفیت تولیدات دینی تاثیر گذاشته است. برای همین نیاز است که در این زمینه با دقت بسیاری حرکت کرد تا هم کار در گیشه موفق باشد، هم مضمون مورد نظر مورد تاکید قرار گرفته باشد. با این توضیح توصیه میکنم که تنها برداشتهای رایج در سینمای دینی الگو قرار نگیرد، بلکه مسیرهای جدید نیز آزموده شود.
شریف در پایان بیان کرد: سینمای دینی اگر با زبانی زیبا به بیننده منتقل شود با استقبال مردم مواجه خواهد شد. من این مسئله را به خوبی در فیلم «در مدت معلوم» احساس کردم. این فیلم یک اثر دینی از دیدگاه من است که به موضوعاتی میپردازد که بارها در اخلاق اسلامی به آن توجه شده است، اما سعی ما این بوده مضامین مورد نظر به طریقی باشد که مورد پسند تماشاگران نیز واقع شود.