کد خبر: 3469399
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۶

یادواره شهدای مدافع حرم و 118 شهید جهاد کشاورزی سمنان برگزار شد

گروه اجتماعی: یادواره شهدای مدافع حرم و 118شهید سازمان جهاد کشاورزی استان در آیینی با حضور فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان، مسئولان و کارکنان سازمان جهاد کشاورزی استان و ...در این سازمان برگزار شد .

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، محمدتقی شاهچراغی، فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان امروز 3 بهمن در این یادواره اظهار کرد: ما معتقدیم که انقلاب اسلامی در راستای نشر سیره و اهداف ائمه معصومین‌(ع) شکل گرفته و ایران به عنوان ام‌القرای این حادثه بزرگ است و استکبار جهانی می‌داند که این انقلاب فضای ایجاد شده توسط آن‌ها را در منطقه به هم می‌‌زند.
وی با بیان اینکه سرعت حوادث انقلاب به تعبیر بزرگاه نظام یک معجزه بود گفت: ویژگی‌های منحصر به فرد انقلاب اسلامی، عامل تعیین‌کننده‌ای در پایداری ایران اسلامی و ایستادگی ملت و ناکامی دشمن‌ شد که در این راستا این انقلاب با سرعت از مرزهای ‌جغرافیایی کشور گذشته و‌ باعث بیداری امت اسلامی شده است.
فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان در خصوص جنایت‌های دشمنان انقلاب یاداور شد: در ایران حدود 17 هزار نفر شهید ترور داریم که توسط عوامل استکبار و منافقین ترور شده‌‌اند این جنایت همچنان ادامه دارد و در حال حاضر آنچه مهم و دارای اهمیت است توجه جدی به مسائل فرهنگی و اخلاقی در جامعه و خانواده است که مایه استحکام و قوام خانواده در جامعه می‌شود.
شاهچراغی با اشاره به اینکه در جبهه بیرونی هم انقلاب اسلامی با اثرگذاری در اقصی‌نقاط دنیا دارای اهمیت است و امروز شهدای مدافع حرم و ارزش‌های اسلامی از همه مذاهب‌ و ادیان‌ هستند و تنها منحصر به شیعیان نیست که این پیوستگی ارمانی و  انقلابی است متذکر شد: در میدان‌های جنگ در عراق، سوریه و یمن، این حضور و شکل‌گیری نیروهای مردمی در کنار ارتش است که می‌تواند عامل موفقیت باشد .
فرمانده سپاه قائم آل‌محمد(عج) استان سمنان با اذعان به اینکه داعش و گروهای تروریستی محصول امریکا و استکبار و دست‌پرورده آن‌هاست، افزود: این گروه‌های تروریستی که از هر حیث مورد حمایت و مدیریت استکبار هستند را برای ایران اسلامی طراحی کرده بودند که به فضل‌‌الهی ناکام ماندند. 
شاهچراغی ادامه داد: هزینه‌های ایران اسلامی در کشورهای اسلامی در قیاس با هزینه‌‌های دشمن بسیار ارزان است و مبارزه ایران با امریکا منحصر به محدوده جغرافیایی خاصی نیست. 
وی با تاکید بر اینکه امروز اقتدار ایران اسلامی مرهون خون شهدا است به پایداری ایران اسلامی اشاره کرد و : این خون شهدا است که ایران اسلامی را بیمه کرده است .
یادآور می‌شود در حاشیه این یادواره، نمایشگاهی از تمثال شهدای مدافع حرم در جهاد کشاورزی استان سمنان برگزار شده بود.
captcha