کد خبر: 3469410
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۹

مناطق و عملیات‌ شهدای گمنام تازه تفحص شده اعلام شد/ «شاهدان بصیر»، زمستان شیراز را بهاری کردند

گروه اجتماعی: رئیس کنگره سرداران و 15 هزار شهید استان فارس با بیان اینکه شهدای کاروان «شاهدان بصیر» از 8 عملیات و 5 منطقه تفحص شده بودند، گفت: این شهدا متعلق به عملیات‌های والفجر 1 و 8، محرم، تک دشمن‌، عملیات‌ بدر و خیبر تفحص شده بودند.

جواد قناعتي، رئيس كنگره سرداران و 15 هزار شهيد استان فارس در گفت‌وگو با خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) از فارس، با تصریح اینکه شهدای کاروان «شاهدان بصیر» از 8 عملیات و 5 منطقه تفحص شده بودند، گفت: پیکرهای این شهدا در منطقه زبيدات از عمليات‌هاي والفجر يك، محرم، تك دشمن؛ در شرق دجله در عمليات‌هاي بدر و خيبر؛ منطقه فاو عملیات والفجر 8 و جزيره مجنون و فكه تازه تفحص شده بودند.

برگزاری بیش از 50 مراسم وداع با شهدا در شیراز
وی با بیان اینکه مراسم‌های مختلف و متعددی ویژه وداع با شهدای گمنام در نقاط مختلف فارس برگزار شد، گفت: در شیراز بیش از 50 مراسم وداع با شهدا از بعدازظهر روز پنج‌شنبه، اول بهمن‌ماه تا صبح روز جمعه برگزار شد که از جمله آن‌ها می‌توان به مراسم‌های حسینیه عاشقان ثارالله(ع)، حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) و حرم حضرت سیدعلاءالدین حسین(ع) اشاره کرد.
قناعتی در ادامه با اشاره به استقبال پرشور و شعور مردم این استان از کاروان پیکرهای مطهر 94 شهید گمنام تازه تفحص شده که طی 10 روز به نقاط مختلف فارس اعزام شدند، گفت: کاروان «شاهدان بصیر»، کاروانی متشکل از 94 تن از اعلای علیین و عزیزان دل حضرت زهرا(س) بود که زمستان سال 94  فارس را بهاری کردند.

زمستان 94 استان فارس با حضور کاروان 94 نفری شهدای گمنام، بهاری شد

وی افزود: دل‌هاي مشتاقاني كه براي نظام، شهدا و رهبري می‌تپید از نقاط مختلف استان، همگی به استقبال این کاروان آمدند و اين دل‌ها بهاري شد ضمن اینکه همه مردم حول محور شهدا وحدت داشتند و هر كسي با هر گرايشي به استقبال از این کاروان آمد.
قناعتی خاطرنشان کرد: مردم قهرمان تمام شهرها و روستاهايي كه در مسير اين كاروان قرار گرفتند، به زیبایی از این کاروان میزبانی کردند و گل سرسبد همه این‌ها نیز روز آخر حضور کاروان شهدا در روز پنج‌شنبه، اول بهمن‌ماه همزمان با سالروز وفات حضرت معصومه(س) در شیراز بود.
رئیس کنگره سرداران و 15 هزار شهید استان فارس با تأکید بر اینکه مردم سومین حرم اهل بیت(ع) در نخستین روز ماه پیروزی خون بر شمشیر، در استقبال و تشييع کاروان یاران امام حسین(ع) سنگ تمام گذاشتند، گفت: این مردم با حضور گسترده خود در مراسم استقبال و تشییع شهدای گمنام در حقیقت با امام(ره)، رهبری و شهدا و آرمان‌های آنان تجدید میثاق کردند.

مردم نشان دادند که دلشان برای نظام و شهدا می‌تپد
وی با تصریح اینکه مردم نشان دادند كه دلشان براي نظام، انقلاب و شهدا بیش از پیش مي‌تپد، گفت: دشمنان ما اگر احساس کرده‌اند که آدرس‌های غلط برخی از عوامل داخلی مردم ما را به اشتباه می‌اندازد، کور خوانده‌اند چرا که مردم با حضور در مراسم‌های شهدا نشان می‌دهند که تا آخرین قطره خون و سرمایه خود به پای آرمان‌های انقلاب مي‌ايستند.
قناعتی تأکید کرد: مردم ما فراموش نکرده‌اند که اين نظام، امنيت، آرامش، آسايش و اين سربلندي و سرافرازي را با چه بهاي گران و گزافي به دست آورده‌اند؛ بهترين جوانان ايران اسلامي را تقديم كرديم و تبديل شد به اين امنيت، آرامش، آسايش، عزت و سربلندي همچنين براي اينكه ايران اسلامي الگویی برای تمام آزادی‌خواهان در دنیای ملون و رنگارنگ شود.
رئیس کنگره سرداران و 15 هزار شهید استان فارس خاطرنشان کرد: مردم وقتي در روز پنج‌شنبه به استقبال کاروان شهدا آمدند يك پيام زيبا را عنوان كردند و آن اینکه درست است که مشکلات مختلفی در کشور اعم از مسائل اقتصادی،‌ فرهنگی، اجتماعی و غیره داریم، اما مردم اصل نظام را فراموش نكرده‌اند و اين بهاي بسيار گزافي كه براي اين اصل پرداخت شده را از یاد نمی‌برند لذا در این مراسم سنگ تمام گذاشتند.

مردم در تمام شرايط خود را مديون شهدا مي‌دانند

وی عنوان کرد: مردم استان فارس در استقبال گسترده از شهدای گمنام نشان دادند که هميشه خود را مديون شهدا مي‌دانند و راه شهدا را فراموش نمی‌کنند و بحمد الهی مردم ما در این مسیر خوش درخشیدند و یک برگ زرین تاریخی دیگری بر افتخارات فارس و شیراز اضافه کردند که تا سالیان سال برای این استان و شهر خواهد ماند.
قناعتی ابراز کرد: در بسیاری از مسیرهای استقبال کاروان شهدا در نقاط مختلف فارس افرادی دیده می‌شدند که شاید ظاهر آنان کمی متفاوت و غلط انداز بود اما دل آن‌ها متعلق به نظام، انقلاب و آرمان‌های امام بود به طوری که به پهنای صورت اشک می‌ریختند و بسیاری از آنان جمعیت را شکافته و خود را به تابوت شهدا می‌رساندند و دستی به تبرک بر روی این تابوت‌ها کشیده و بر صورت و سرهای خود می‌مالیدند.

هیچگاه نمی‌توان از روی ظاهر افراد قضاوت کرد
وی اضافه کرد: شاید ظاهر این افراد متفاوت بود اما دل‌ آن‌ها انقلابی بود بنابراین تأکید می‌کنیم هیچگاه از روی ظاهر نمی‌توان درباره افراد قضاوت کرد. البته گاهی اوقات محاسبات دشمن در این قضایات هم غلط از آب در می‌آید چرا که آنان طینت مردم ایران را نشناخته‌اند.

پیام استقبال گسترده مردم از شهدا، ایستادگی دولتمردان برای دفاع از آرمان‌های انقلاب بود
قناعتی عنوان کرد: استقبال گسترده  مردم فارس از کاروان شهدای گمنام پيام بسيار بزرگي برای مسئولان و کسانی که در سنگرهای مختلف تلاش می‌کنند، داشت و آن این بود که مردم در صحنه هستند لذا آنان نیز باید قاطع و محكم در دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌ها بايستند و همچون مردم آن نقش انقلابي و عزم راسخشان براي دفاع از ارزش‌هاي انقلاب حفظ كنند و يادشان نرود اگر اين راه نبود، قطعاً ما اين عزت، امنيت و آسايش را نداشتیم پس مسئولان باید قدر این ملت و سرمایه را بدانند و تمام عزمشان را برای خدمت به این مردم جزم کنند.
رئیس کنگره سرداران و 15 هزار شهید فارس تأکید کرد: يكي از پيام‌هايي كه شهدا داشتند این بود که مسئولان در مقابل دشمن وادادگي نداشته باشند و ايستادگي كرده و با عزم راسخ كار كنند و مراقب اين بازي‌هاي دنيوي باشند تا مبادا از راهی که شهدا برای آنان باز کردند فاصله بگیرند.
 یادآور می‌شود، پیکرهای مطهر شهدای کاروان «شاهدان بصیر» ظهر دیروز، 2 بهمن‌ماه جهت انجام عملیات‌های شناسایی و آزمایش‌های ژنتیک به تهران منتقل شدند تا به یاری خدا در آینده نزدیک شاهد شناسایی این عزیزان و همچنین  تشییع و تدفین آن‌ها در نقاط مختلف کشور باشیم.
captcha