کد خبر: 3469470
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۲

آیین افتتاحیه ششمین جشنواره فیلم عمار سیستان و بلوچستان برگزار شد

گروه اجتماعی: آیین افتتاحیه ششمین جشنواره مردمی فیلم عمار سیستان و بلوچستان، پنجشنبه شب، یکم بهمن‌ماه با حضور جمعی از مسئولین استانی در مرکز آموزشی شهید عالی شهرستان زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، آیین افتتاحیه ششمین جشنواره مردمی فیلم عمار سیستان و بلوچستان، پنجشنبه شب، یکم بهمن‌ماه در مرکز آموزشی شهید عالی شهرستان زاهدان برگزار شد.
ابوالفضل کیخا، دبیر جشنواره مردمی فیلم عمار در سیستان و بلوچستان در این مراسم بیان کرد: این جشنواره یک ظرفیت انقلابی است که هر چه از قدمت آن می‌گذرد اثرات مثبت آن بر جامعه بیشتر مشخص‌ می‌شود.
وی با بیان اینکه جشنواره فیلم عمار نقطه آغازین موج جدید هنر انقلاب اسلامی است، افزود: امسال علاوه بر زاهدان، در شهرستان‌های ایرانشهر و چابهار نیز دبیرخانه جشنواره دایر است؛ همچنین اکران دانشگاهی آثار ششمین جشنواره مردمی فیلم عمار از دهم بهمن ماه آغاز خواهد شد.
دبیر جشنواره مردمی فیلم عمار در سیستان و بلوچستان بیان کرد: امسال هشت اثر از هفت کارگردان بومی استان به دبیرخانه جشنواره ارسال شده که این تعداد در دوره‌های قبل 35 اثر بوده است.
حجت‌الاسلام علی‌اکبر کیخا، امام جمعه زابل نیز در این مراسم اظهار کرد: امروزه واژگان خاصی از جمله شبیخون فرهنگی و جنگ نرم بر سر زبان‌ها است که از کوهسار اندیشه رهبر عزیزمان سرچشمه می‌گیرد و افکار را در زمان‌ها و شرایط خاص متوجه می‌سازد.
امام جمعه زابل همچنین افزود: جشنواره مردمی فیلم عمار را لبیک به ندای «أین عمار» رهبری است؛ عمار فردی بود که بسیجی‌وار در تلاطم فتنه‌ها راه درست را تشخیص می‌داد این جشنواره نیز در همین راستا می‌تواند سبب افزایش بصیرت مردم شود.

captcha