کد خبر: 3469872
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۲

وقتي كه انس با قرآن و عترت در كنار هم تجلي پيدا مي‌كند/ شرحي از حمايت بانوان قرآني شيراز از مدافعان حرم‌ها

گروه فعاليت‌هاي قرآني: جمعی از بانوان شیرازی در یک اقدام خودجوش و مردمی در یکی از شعبه‌های مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان گردهم آمده و برای مدافعان حرم حضرت زینب(س) شال، کلاه و دستکش می‌بافند.

به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) از فارس، قرآن و عترت دو ثقل اكبر هستند كه طبق فرمايش حضرت رسول(ص) پيوسته در كنار هم بوده و هيچگاه از هم جدا نيستند. به عبارت ديگر تنها راه دستيابي به كمال و سعادت حقيقي تنها از طريق پيوند قرآن و عترت مي‌گذرد.
از اين منظر افراد بسياري در طول تاريخ خوش درخشيده‌‌اند و پيوسته همان راهي را طي كرده‌اند كه قرآن و عترت در كنار هم مردم را به آن هدايت كرده‌اند. چرا كه طبق روايات اسلامي، اهل بيت(ع) در حقيقت مفسران حقيقي قرآن كريم هستند و قرآن به تنهايي براي هدايت انسان‌ها كافي نيست.

حاصل انس با قرآن بدون عترت، شكل‌گيري گروه‌هاي تروريستي تكفيري است
چنانچه امروز مشاهده مي‌كنيم تفسير به رأي قرآن و استنباط آيات قرآن بدون توسل به علم اهل بيت(ع) مشكلات فراواني را نه تنها براي مسلمانان بلكه براي بسياري از افراد بشر به وجود آورده است و نمونه بارز آن را مي‌توان در گروه‌هاي تروريستي اعم از وهابيت، تكفيري‌ها، داعشي‌ها، طالبان، القاعده و غيره بود كه همه ساله و بلكه هر روز افراد بسياري اعم از مسلمان و غيرمسلمان به دليل جهل و نادانيت اين گروه‌ها كشته مي‌شوند.
كيست كه امروز جنايات داعشي‌ها را در سوريه و عراق نشنيده باشد كه چگونه انسان‌هاي بيگناه را به جرم اينكه افكار و عقايد آن‌ها را قبول ندارد، سلاخي مي‌كنند. گرچه پشت پرده تمام اين جنايات، اجراي پروژه‌هاي عظيم اسلام‌ستيزي و اسلام‌هراسي در دنياست اما با تمام اين اوصاف مسلمانان و شيعيان هيچگاه در مقابل اين جنايات ساكت نمي‌مانند چرا كه دفاع از اسلام و مستضعفين در قاموس مكتب اسلام است.

در كنار هر مرد با غيرت، يك زن با حميت وجود دارد
از اين‌رو دلاورمردان فراواني از نقاط مختلف دنيا در دفاع از مكتب حقيقي اسلام و حرم‌هاي اهل بيت(ع) در كشورهاي سوريه و عراق به پا خاسته‌اند و در مقابل گروه‌هاي جنايتكار داعشي و تكفيري‌ها ايستادگي مي‌كنند. اما همان طور كه در طول تاريخ اسلام، در دفاع از دين و مكتب اسلام و تشيع، در كنار هر مرد با غيرتي، زن با حميتي نيز وجود داشته، اين مردان خدا امروز نيز تنها نيستند و بانوان مسلمانان در كنار آن‌ها به حمايت و پشتيباني از آنان برخاسته‌اند.
به راستي حمايت بانوان مسلمانان از مردان خدا بسيار زيباست. چنانچه ما صحنه‌هاي فراواني را از اين نمونه‌ها در دوران 8 ساله دفاع مقدس مشاهده كرديم كه بانوان ما در پشت جبهه‌ها به حمايت و پشيتباني از رزمندگان اسلام تلاش مي‌كردند بنابراين نقش زنان در پيروزي،‌ تداوم و اقتدر اين نظام و انقلاب هيچگاه فراموش شدني نيست بلكه نقش بي‌بديلي است كه همگان به آن اذعان دارند.
با تمام اين تفاسير، چه زيباست كه بانوان قرآني و خادمان اين كتاب آسماني به پشتيباني و حمايت از دلاورمردان بي‌ادعا و خدايي به پا خيزند. چرا كه اين مردان خدا، مدافعان حرم‌هاي اهل بيت(ع) هستند بنابراين قرآنيان نيز به دليل پيوند ناگسستني دو ثقل قرآن و عترت نيز همواره در اين عرصه‌ها حضور مي‌يابند.
براي نخستين در كشور در شبكه‌هاي اجتماعي ديديم و شنيديم كه جمعي از بانوان باغيرت يزدي براي مدافعان حرم‌هاي حضرت زينب(س) شال و كلاه و دستكش مي‌بافند و بحمد الهي امروز شاهد گسترش اين فعاليت زيبا و باصلابت از سوي بانوان نقاط مختلف كشورمان هستيم.

بانوان شيرازي هم براي حمايت از مدافعان حرم به پا خاستند

چندي است كه از سوي سازمان بسيج رسانه فارس مطلع شديم كه در اين راستا بانوان سومين حرم اهل بيت(ع) نيز به پاخاسته‌اند و در يك اقدام خودجوش اقدام به بافت شال، كلاه و دستكش براي مدافعان حرم‌هاي اهل بيت(ع) كرده‌اند. جالب‌تر اينكه اين بانوان همگي بانوان قرآني و حافظ و حامل قرآن از يكي از شعبه‌هاي مؤسسه قرآني بيت‌الاحزان حضرت زهرا(س) هستند.
لیلا غریب خیرآبادی، مدیر داخلی مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان شعبه مهرگان و مسئول اجرایی این فعالیت در این رابطه گفت: قریب 4 سال است که این شعبه از مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان در حال فعالیت در شهرک مهرگان شیراز است و در این راستا تاکنون فعالیت‌های متعددی فراوانی از جمله تربیت حافظان، آموزش روخوانی، روانخوانی، برپایی جلسات تفسیر و برگزاری ختم صلوات را انجام داده است.

اشاره به فعاليت‌هاي شعبه مهرگان مؤسسه قرآني بيت‌الاحزان

وی با تصریح اینکه گستره فعالیت‌های این مؤسسه به مقاطع مختلف سنی از آقایان،‌ بانوان، کودکان، نوجوانان و جوانان می‌رسد، گفت: حافظان اين شعبه موفق به حفظ 2 تا 22 جزء قرآن كريم شده‌اند و اميد داريم تا سال آينده چندين حافظ كل قرآن در اين شعبه داشته باشيم.
غريب خيرآبادي، آموزش حفظ قرآن به‌صورت تلفني را از ديگر فعاليت‌هاي اين شعبه برشمرد و گفت: از آنجا كه برخي از بانوان اين منطقه شاغل هستند و امكان حضور در كلاس‌هاي آموزش حفظ را ندارند، به همين دليل حفظ تلفني را در اين شعبه راه‌اندازي كرديم كه بحمد الهي تاكنون حافظان 5 تا 20 جزء قرآن از اين طريق تربيت شده‌اند.
وي خاطرنشان كرد: مکان این مؤسسه در حسینیه حضرت ولیعصر(عج) شهرک مهرگان است و به این ترتیب ما تعامل بسیار نزدیکی نیز با اعضای پایگاه مقاومت بسیج و همچنین هیئات مذهبی این حسینیه داریم.

ترويج فرهنگ شهادت در كنار آموزش‌هاي قرآني
غریب خیرآبادی، یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های انجام شده در این مؤسسه را ترویج فرهنگ شهادت عنوان کرد و گفت: از آنجا که این اقتدار و امنیت امروز ما همگی مرهون ایثارگری‌ها و جانبازی‌های شهدا، رزمندگان، جانبازان و در شرایط کنونی نیز مرهون شجاعت‌های مدافعان حرم اهل بیت(ع)، لذا ما نیز تلاش کردیم تا به سهم خود ادای دینی به این رزمندگان داشته باشیم.
وی اظهار کرد: در این راستا برای نخستین بار در شیراز به دعوت گروه جهادی شهید چمران بسیج دانشجویی، جمعی از بانوان شیرازی در این حسینیه از اقشار مختلف مردم اعم از قرآنیان، بسیجیان، هیئتی‌ها و غیره گرد هم آمده و برای مدافعان حرم حضرت زینب کبری(س) شال، کلاه و دستکش می‌بافند.
غریب خیرآبادی با تصریح اینکه اکنون قریب 10 روز است که این کار را آغاز کرده‌ایم، گفت: حدود 20 بانوی شیرازی در این فعالیت ما را همراهی می‌دهند ضمن اینکه مواد اولیه این کار توسط بسیج دانشجویی تهیه و در میان خواهران پخش می‌شود که در این بازه زمانی تاکنون 40 شال و کلاه برای مدافعان حرم بافته شده است.
وی خاطرنشان کرد: به یمن و برکت حضور پیکر مطهر شهدای گمنام دوران دفاع مقدس در شیراز، نخستین بسته از شال، کلاه و دستکش‌های بافته شده توسط بانوان شیرازی را در روز چهارشنبه، 30 دی‌ماه تحویل داده شد تا از این طریق این بسته نیز به دست مدافعان حرم برسد.

استقبال گسترده بانوان جهت مشاركت در اين كار
غریب‌ خیرآبادی، استقبال بانوان شیرازی را از این کار بسیار مناسب توصیف کرد و گفت: با وجودی که ما تاکنون جهت مشارکت در این کار اعلام عمومی نکرده‌ایم، اما هر روز افراد بیشماری به صورت حضوری و یا تلفنی تماس حاصل کرده و خواهان مشارکت در این کار خیر هستند چرا که این قبیل کارها برای ملت شهیدپرور و ولایتمدار ایران بسیار حائز اهمیت است.
بنا بر اين گزارش، در ادامه اين گزارش به سراغ برخي از اين بانواني كه در اين اقدام خداپسندانه مشاركت مي‌كنند، رفته و سخناني چند را از زبان آنان مي‌خوانيم.
نرگس سعيدي‌نژاد، يكي از بانواني است كه حافظ 2 جزء قرآن كريم است و در اين رابطه گفت: طبق اعلام مسئول مؤسسه هر كسي كه علاقه‌مند بود  در اين كار خداپسندانه شركت كرد و من نيز به عنوان يكي از حاملان قرآن اين را وظيفه خود دانستم تا هر كاري كه از دستم بر مي‌آيد براي حفاظت از دين و مكتبمان انجام دهم.
وي ابراز كرد: همانطور كه دلاورمردان ما در مقابل تروريست‌هاي داعشي براي دفاع از اسلام و حرم‌هاي اهل بيت(ع) سينه سپر كرده و مي‌جنگند ما نيز به عنوان يك زن مسلمان هر كاري كه بتوانيم براي حمايت و پشتيباني آنان در جبهه‌هاي نبرد حق عليه باطل انجام مي‌دهيم.

دفاع از حرم‌ها و مكتب اسلام جنسيت نمي‌شناسد
سعيدي‌نژاد با تأكيد بر اينكه دفاع از حرم‌ها و مكتب اسلام جنسيت نمي‌شناسد، گفت: حتي بانوان مي‌توانند اسلحه به دست بگيرند و از مكتب خود دفاع كنند چنانچه بانوان ما در 8 سال دفاع مقدس هم در هر جايي كه لازم بود اين كار را انجام دادند.
به گزارش ايكنا، كبري صادقي، يكي ديگر از بانواني است كه قريب 16 سال در زمينه فعاليت‌هاي قرآني و آموزش روخواني و روانخواني قرآن كريم فعاليت دارد و در اين باره گفت: همان‌طور كه زن در خانواده نقش اول را در تربيت فرزندان ايفا مي‌كند، مسلماً در دفاع از مكتب نيز مي‌تواند نقش مؤثري ايفا كند چرا كه اين بانوان ما هستند كه از مردان خود براي دفاع از دين و مكتب حمايت مي‌كنند.
وي با تصريح اينكه قدم نهادن در راه قرآن، خدمات و بركات فراواني را شامل زندگي انسان‌ها مي‌كند، گفت: من خودم داراي دو فرزند 23 و 26 ساله هستم كه بحمد الهي از هر دو آن‌ها نيز به قرآن كريم روي آورده‌اند به طوري كه يكي از فرزندانم در مسابقات قرآن حائز رتبه‌هاي برتر شده است.
صادقي با بيان اينكه پيوند قرآن و عترت ناگسستني است، گفت: مسلماً هر كسي كه در راه قرآن گام مي‌نهد، نمي‌تواند از مفسران حقيقي قرآن كريم كه همان اهل بيت(ع) هستند، غافل باشد.

هركسي به سهم خود بايد براي دفاع از مكتب و دينش تلاش كند

اين گزارش مي‌افزايد، فرزانه تسليمي، از ديگر بانواني كه در بافت شال و كلاه براي مدافعان حرم‌هاي اهل بيت(ع) مشاركت دارد، نيز گفت: من خودم علاقه فراواني داشتم تا بتوانم به جبهه‌هاي نبرد عليه داعشي‌ها بروم و حضوراً با آن‌ها بجنگم اما چون يك زن هستم بنابراين در پشت جبهه، هر كاري كه بتوانم براي رزمندگان اسلام انجام مي‌دهم.
وي افزود: تلاش مي‌كنم تا از طريق بافتني، خياطي و حتي اگر نياز باشد آشپزي به مدافعان حرم‌هاي اهل بيت(ع) كمك كرده و از آنان حمايت و پشتيباني كنم چرا كه به عنوان يك زن مسلمان كه بايد حافظ مكتب و دين باشد، اين كار را وظيفه خود مي‌دانم.
captcha