کد خبر: 3470505
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۸

قزوین؛ میزبان ترویج دهندگان نماز

کانون خبرنگاران نبأ: استان قزوین امروز میزبان بیست و چهارمین اجلاس سراسری نماز است.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، قزوین امروز میزبان ترویج کنندگان نماز در اجلاس سراسری نماز است .
امروز صبح این اجلاس با قرائت پیامی از سوی رهبر انقلاب آغاز شد، آیت الله عبدالکریم عابدینی در این مراسم متن پیام مقام معظم رهبری به بیست و چهارمین اجلاس سراسری نماز را قرائت کرد.
مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای در پیامی به بیست و چهارمین اجلاس سراسری نماز، ضمن قدردانی از تلاش‌های موثر و کارهای مفیدی که در ترویج فریضه بزرگ و بی بدیل نماز صورت گرفته، ظرفیت و میدان کار و نیز نیاز و عطش جامعه اسلامی برای رسیدن به نقطه مطلوب را بسیار بیش از واقعیت‌های کنونی دانسته و همگان را به احساس مسئولیتی همگانی در این زمینه توصیه کردند.
متن پیام مقام معظم رهبری به بیست و چهارمین اجلاس سراسری نماز به این شرح است:
خداوند علیم و قدیر را سپاسگزارم که تلاش شما دست‌اندرکاران محترم این اجلاس مهم و بیش از همه عالم بزرگوار و مجاهد جناب حجت الاسلام آقای قرائتی در بخش‌های اساسی و مؤثری به بار نشسته و کارهای مفیدی در ترویج فریضه بزرگ و بی‌بدیل نماز انجام گرفته است.
با این همه، ظرفیت و میدان کار و نیز نیاز و عطش جامعه‌ اسلامی برای رسیدن به نقطه‌ مطلوب، بسیار بیش از واقعیت‌های کنونی در این باره است. در پیام سال گذشته گوشه‌ای از این فضای خالی و تلاش‌پذیر، نشان داده شده است.
سخن امروز من تأکید بر احساس مسئولیت همگانی است.
توقع و انتظار اینجانب آن است که همه به ویژه مسئولان دستگاه‌ها و دارندگان امکانات مادی و معنوی و مدیریتی، عظمت این مسئله را به درستی دریابند و گام در راه عمل نهند.
همه بدانند که یکی از مؤثرترین راه‌ها برای کاستن آسیب‌های اجتماعی، ترویج نماز است. به اینکه حتی یک نفر از جوانان و نوجوانان کشور، در نماز سهل انگاری نکند همت گمارید، این یکی از بهترین راه‌ها برای سلامت معنوی و روحی مردم ما و جامعه‌ی ما است.
به اینکه همگان فرا بگیرند و عادت کنند که نماز را با خشوع و حضور قلب به‌جا آورند، همت گمارید.
این‌ها همه کارهای ممکنی است که با عزم راسخ و کار مداوم شما دست‌اندرکاران، محقّق خواهد شد، انشاالله.
حسین صلح جو، عضو شورای اسلامی شهر قزوین، بیان کرد: امروز صبح، بیست و چهارمین اجلاس سراسری نماز با حضور 300 نفر مهمان خارج از استان و 400 نفر از مسئولان استان که در بین این حاضران؛ وزیر آموزش و پرورش، وزیر ارشاد، ریاست کل کمیته امداد و مراجع اعظام استان‌های مختلف هم حضور داشتند در استان قزوین برگزار شد.
وی افزود: از محققان، نخبگان و پژوهشگران در امر نماز برای حضور در این اجلاس دعوت شد و در بخشی از اجلاس  ایشان مورد تقدیر قرار گرفتند.
صلح جو هدف این اجلاس را بیان اهمت نماز دانست و خاطر نشان کرد: اجلاس سراسری نماز که همه ساله در استان‌ها با قرائت نامه رهبر معظم انقلاب آغاز می‌شود، برای بیان اهمیت نماز بر قرار می‌شود و زنگ هشداری است برای مسئولینی که در این امر کوتاهی کرده‌اند و همچنین این اجلاس تذکری برای احیای نماز و گوشزد روشن نگهداشتن اهمیت امر نماز در اذهان عمومی است.
گفتنی است این اجلاس تا پایان وقت اداری امروز در استان قزوین برقرار می‌باشد.
امیر صالحی

captcha