کد خبر: 3471409
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۷

تشریح برنامه‌های فرهنگی و قرآنی اقلید در ایام دهه فجر/ تشکل‌های قرآنی و مساجد مشارکت فعال دارند

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی اقلید از برگزاری بیش از ۴۰ برنامه فرهنگی و قرآنی ویژه دهه فجر در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام هادی تشکری، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اقلید با اشاره به فرا رسیدن سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: با توجه به گستردگی جغرافیایی منطقه  و بافت مذهبی مردم در این شهرستان امسال با هماهنگی‌های به‌عمل آمده شاهد برپایی بیش از ۴۰ ویژه برنامه فرهنگی و قرآنی در این ایام خواهیم بود.
وی افزود: این برنامه‌ها در سطح مساجد شهری و روستایی توسط روحانیون مستقر، بومی و هجرت و تشکل‌های قرآنی، کانون‌های فرهنگی تبلیغی و شورای هیئات مذهبی و کانون مداحان  در سطح شهر و روستاها برگزار خواهند شد.
تشکری در تشریح عناوین برخی از این برنامه‌ها گفت: برگزاری جلسه کمیته قرآنی و مساجد دهه فجر، برگزاری گفتمان دانشجویی و دانش‌آموزی با موضوع مبانی انقلاب اسلامی، استفاده از ظرفیت فرهنگی و تبلیغی روحانیون ویژه ایام‌الله دهه فجر در سطح روستاها از جمله این برنامه‌هاست.
به گفته وی، برگزاری و مدیریت فرهنگی مراسم در سطح مساجد شهری و روستایی، سخنرانی ائمه جماعات در مورد ایام‌الله دهه فجر، دیدار با خانواده شهدا، غبارروبی مزار شهدا، نصب بنر ایام‌الله دهه فجر و برپایی ایستگاه صلواتی از دیگر برنامه‌های فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی در ایام‌الله دهه فجر در این شهرستان هستند.
captcha