کد خبر: 3471617
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۱
راهي:

تقديم 157 شهيد فجرآفرين به انقلاب در فارس/ تمام گلزارهاي شهدا تا پايان سال 95 ساماندهي مي‌شوند

گروه اجتماعي: مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان فارس از تقديم 157 شهيد فجر‌آفرين به انقلاب در اين استان خبر داد و گفت: از اين تعداد 85 شهيد متعلق به شهر شيراز است.

به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) از فارس، رجبعلي راهي، مديركل بنياد شهيد و ايثارگران استان فارس امروز، 11 بهمن‌ماه در نشست خبري با خبرنگاران در شيراز امروز، 11 بهمن در نشست خبري با خبرنگاران در شيراز از اجراي يك هزار برنامه در ايام دهه فجر در سطح استان توسط خانواده‌هاي شهدا و ايثارگران خبر داد.

اجراي برنامه‌هاي دهه فجر توسط خانواده‌هاي شهدا در 32 شهرستان
وي با بيان اينكه اين برنامه‌ها در سطح 32 شهرستان استان برگزار خواهد شد، افزود: مطابق روال هر سال برنامه‌اي كه اختصاص به استان فارس دارد تجديد ميثاق مديران و كاركنان دستگاه‌هاي اجرايي استان با شهدا به همراه تقديم گل و گلباران قبور مطهر در روز 12 بهمن‌ماه از ساعت 7 صبح برگزار خواهد شد.
راهي ادامه داد: علاوه بر اين صبحگاه مشترك بسيجيان ادارات شهرستان شيراز در ساختمان شماره 2 بنياد شهيد كه زماني محل رؤيت پيكر مطهر شهدا بوده است در اين روز برگزار خواهد شد.
مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران فارس از تقديم 157 شهيد انقلاب در اين استان خبر  داد كه 85 نفر از آنان متعلق به شهر شيراز هستند و گفت: مراسم ميهماني لاله‌ها جهت گلباران و غبارروبي و عطرافشاني قبور مطهر شهدا در روز پنج‌شنبه، 15 بهمن با حضور خانواده شهداي فجرآفرين، استاندار و نماينده ولي فقيه در استان برگزار خواهد شد.
وي، سركشي از تمام خانواده‌هاي شهداي فجرآفرين انقلاب توسط مسئولان استان را از ديگر برنامه‌هاي اين ايام عنوان كرد و گفت: بناست تا تمام مسئولان ادارات از خانواده‌هاي شهداي دستگاه خود در طول اين ايام سركشي كنند.

وجود يك هزار و 281 گلزار شهيد در فارس
راهي با تصريح اينكه قريب يك هزار و 281 گلزار شهيد در استان فارس وجود دارد، گفت: در روز پنج‌شنبه در تمام اين گلزارهاي استان مراسم ميهماني لاله‌ها برگزار خواهد شد.
مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران فارس همچنين از اعزام پيام‌آوران ايثار جهت روايتگري كه عمدتا از خانواده‌هاي شهدا، جانبازان، ايثارگران و همرزمان شهدا هستند، به مدارس استان خبر داد و گفت: علاوه بر اين‌ها برنامه‌اي با حضور خانواده‌هاي شهداي فجرآفرين و آزادگان زندانيان سياسي دوران ستمشاهي در صدا و سيما پخش خواهد شد.
رونمايي از كتاب «5 يار دبستاني» نوشته اسماعيل جمالي جانباز شيميايي، افتتاح خانه داوطلبان هلال احمر فرزندان ايثارگر و 4 مرحله اعزام اردوي جامعه ايثارگري به مشهد مقدس از ديگر مواردي بود كه وي از آن‌ها نام برد.

تعويض پرچم قبور شهدا

به گفته وي، در اين ايام پرچم قبور مطهر شهدا در سطح استان تعويض خواهد شد و در روز 22 بهمن نيز جانبازان و ايثارگران و خانواده‌هاي شهدا در صف مقدم راهپيمايي حضور خواهند داشت.

72 درصد مزارهاي شهداي فارس ساماندهي شده‌اند
راهي در ادامه سخنان خود با بيان اينكه در سطح استان فارس قريب 14 هزار و 300 مزار شهيد وجود دارد، افزود: بحمد الهي 72 درصد اين مزارها را ساماندهي كرديم و بنا داريم تا پايان سال 95 بقيه مزارها را ساماندهي كنيم.
مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران فارس با تصريح اينكه بالاترين آمار شهيد در اين استان به لحاظ عددي مربوط به شهر شيراز است، گفت: آمار شهدا، جانبازان و آزادگان شهر شيراز يك و يك دهم درصد كل آمار استان است.
وي، شهرستان‌هاي جهرم، فسا، نورآباد، كوار، استهبان، فراشبند و غيره را از نيز ديگر شهرهايي دانست كه داراي بيشترين تعداد آمار شهدا، جانبازان و ايثارگران هستند و گفت: جمع پرونده‌هاي شهدا جانبازان و ايثارگران شهر شيراز  19 هزار و 474 نفر است.
captcha