کد خبر: 3471677
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۹

افتتاح نمایشگاه کتاب دهه فجر در شرکت برق منطقه‌ای باختر اراک

گروه اجتماعی: همزمان با نکوداشت دهه فجر، شرکت برق منطقه‌ای باختر اراک اقدام به افتتاح نمایشگاه کتاب با تخفیف 40 درصدی با بیش از یک‌هزار عنوان کتاب کرده است.

محمود رستم‌پور، دبیر شورای فرهنگی ـ دینی برق منطقه‌ای باختر در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌الملی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، با اشاره به ویژه‌برنامه‌های دهه‌ فجر گفت: برپایی نمایشگاه کتاب یکی از مهمترین برنامه‌های این دهه در شرکت برق منطقه‌ای باختر است.
وی بابیان اینکه سال گذشته شرکت برق منطقه‌ای باختر نمایشگاه یاد شده را با 700 عنوان کتاب دایر کرده بود، اظهار کرد: امسال نیز با آغاز دهه‌ فجر این نمایشگاه با یک هزار و یکصد عنوان کتاب با محورهای مختلف از 12 بهمن تا پایان دهه‌ فجر برپا است.
رستم‌پور اضافه کرد: نمایشگاه انقلاب برق باختر با محورهای قرآن، تاریخ، پزشکی، ادبیات، هنر، روان‌شناسی، نرم‌افزارهای آموزشی کودکان و نوجوانان در قالب 20هزار جلد برپا می‌شود.
وی با اشاره به اینکه کتاب‌ها با تخفیف 40 درصدی در نمایشگاه عرضه می‌شوند، ادامه داد: نمایشگاه مذکور ویژه کارکنان این شرکت و خانواده‌های آنان است اما اگر از بستگان کارکنان نیز علاقه‌مند باشند می‌توانند با همراهی کارکنان از نمایشگاه بازدید کنند متأسفانه با توجه به حساسیت تردد در این شرکت بازدید برای عموم میسر نیست.
رستم‌پور از برگزاری نمایشگاه عرضه محصولات عفاف و حجاب با معرفی پوشش اسلامی نیز خبر داد و گفت: در این نمایشگاه هرآنچه پوشش دینی از جمله انواع چادر، مقنعه و ... را در برمی‌گیرد عرضه می‌شود.
وی تصریح کرد: برگزاری جشن انقلاب با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین صابری، خطیب برجسته استان، فضاسازی محیطی، دیدار با خانواده شهدای منسوب به شرکت برق باختر از جمله مرکزی، لرستان و همدان، عطرافشانی قبور مطهر شهدا، برگزاری مسابقات ورزشی، شرکت در نماز عبادی – سیاسی جمعه و حضور در راهپیمایی 22 بهمن از دیگر برنامه‌هاست.
captcha