به گزارش
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از همدان، فاضل عبادی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، دوشنبه، دوازدهم بهمنماه در همایش استانی شعر انقلاب اظهار کرد: انقلاب اسلامی با پیام تحول در بینش و منش ایرانیان به ثمر رسید و در همه ارکان اجتماعی و اقتصادی این ملت تحول و دگرگونی ایجاد کرد.
وی افزود: ادب و فرهنگ متأثر از آموزههای انقلابی و اسلامی وامدار حرکت بزرگی است که از دهه 40 شمسی به رهبری امام خمینی (ره) آغاز شد؛ شعر انقلاب اسلامی که در ایام پیروزی با شور حماسی حضور مردم درآمیخته شد، در سالهای پس از آن نیز همواره از این حرکت بزرگ تأثیرپذیر بوده است.
عبادی بیان کرد: خلق آثار ادبی که مبین محتوای حرکت استقلالطلبانه و اسلامخواهانه ملت بزرگ ایران بود گونهای از شعر و ادب را آفرید و شعر انقلاب بازتاب این شکوه ملی بود که نسلی متعهد به دانشهای دینی و از جمله شعر معنوی پدید آورد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان عنوان کرد: آفرینشهای خلاقانه در فرم و محتوا در قالبهای مختلف شعری و احیای گونه شعر حماسی و ملی، از صفات شعر انقلاب است که پس از گذشت حدود چهار دهه، اینک خود رخت تناوری از شعر و ادب شده است.
وی در ادامه گفت: ایام دفاع مقدس ایرانیان، فرصتی درخشان برای رشد این گونه از شعر و هنر شد و شعر وفادار به ارزشهای ملی اسلامی بود که رشد مضاعفی کرد؛ جشنواره شعر انقلاب برای بازشناسی، یادآوری و قرائت تراوشات فکری نسل بعد از انقلاب در حال انجام است.
عبادی ابراز کرد: چراغ محفل ادبی و فرهنگی باید همچنان روشن باشد تا منشأ تحول و اثرگذاری شود چراکه حضور اهالی فرهنگ و ادب و شاعران گرانمایهای که هنرشان در زمینه شعر و ادب رقم خورده باید همواره مورد ارج و ارزشمندی قرار گیرد.
گفتنی است: جشنواره شعر انقلاب در شهرستان کبودراهنگ برگزار شد و در پایان از برگزیدگان این جشنواره تجلیل به عمل آمد.