کد خبر: 3472220
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۱
طی 23 سال انجام گرفت؛

تربیت 3000 حافظ کل قرآن در مؤسسه مهد قرآن

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طی 23 سال فعالیت مؤسسه کشوری مهد قرآن، سه هزار حافظ کل قرآن تربیت و پرورش یافت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سیدمحمود چاوشی، مدیر مؤسسه کشوری مهد قرآن با گرامیداشت سی و هفتمین سال پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران و بزرگداشت یاد و خاطره بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره)، گفت: این مؤسسه در سال 1371 توسط حجت‌الاسلام والمسلمین فومنی‌الحائری تأسیس شد.
وی ادامه داد: با گذشت بیش از 23 سال از فعالیت این مؤسسه کشوری مردم‌نهاد و عام‌المنفعه بیش از 500 هزار حافظ قرآن در 23 استان و 150 شهرستان تحت آموزش‌های جامع قرآنی قرار گرفته‌اند. همچنین تاکنون حدود سه هزار حافظ کل قرآن پرورش یافته‌اند.
چاوشی با اشاره به اینکه احیای تعالیم قرآن در عصر حاضر و نقش بی‌بدیل قرآن در موفقیت‌های جامعه یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران است، افزود: بنیانگذار فقید انقلاب معتقد بودند قرآن باید در تمام شئون زندگی جامعه حاضر باشد و تنها راه سعادت را بازگشت به سرچشمه هدایت قرآن برای افراد جامعه می‌دانستند.
مدیر مؤسسه کشوری مهد قرآن با اشاره به دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای گفت: ایشان به تبعیت از امام راحل که بزرگ‌ترین آرمان نظام جمهوری اسلامی ایران را رشد و تعالی جامعه در سایه تعلیم و تربیت قرآنی می‌دانند، فرمودند«کتاب انقلاب ما قرآن مجید است».
وی تصریح کرد: با لطف خداوند و با توجه به دغدغه و دیدگاه‌های امام راحل این مؤسسه گام‌های مؤثری در جهت تربیت حافظان قرآن برداشته است.
captcha