کد خبر: 3472385
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۷

همکاری پژوهشکده قرآن و حدیث با مهد قرآن کریم اصفهان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: در دیدار مسئولان پژوهشگاه قرآن و حدیث با مؤسسه مهد قرآن کریم و ولایت استان اصفهان، همکاری دو مرکز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، معاونین و مسئولان پژوهشگاه قرآن و حدیث(دارالحدیث قم) از مؤسسه مهد قرآن کریم و ولایت استان اصفهان بازدید کردند و همکاری دو مرکز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در ابتدای این جلسه، خاکساری‌هرندی، مدیرعامل مؤسسه ضمن اشاره به سوابق و ظرفیت مؤسسه مهد قرآن کریم و ولایت استان اصفهان راه‌های متعدد همکاری با پژوهشکده به‌ویژه با رویکرد قرآن و حدیث را برشمرد و امکانات و آموزش‌های این مؤسسه اعم از آموزش‌های حضوری، غیرحضوری و مجازی را تشریح کرد و همچنین به برگزاری دوره‌های آمادگی، کارشناسی ارشد و دکتری در رشته علوم قرآن و حدیث اشاره کرد.
مسئولان پژوهشکده ضمن ارائه گزارش از فعالیت‌های آن مرکز اعم از دوره‌های رسمی و آزاد و آموزش‌های ویژه طلاب و سایرین بر همکاری با مهد قرآن کریم اصفهان به‌عنوان یک مؤسسه توانمند و دارای ظرفیت آموزشی تأکید کردند و همچنین درخصوص ظرفیت نرم‌افزاری و سخت‌افزاری مؤسسات توضیحاتی را ارائه کردند.
در ادامه این جلسه، مسئولین پژوهشکده ضمن دیدار از ساختمان مرکزی و قسمت‌های مختلف مهد قرآن کریم اصفهان جلسات جانبی درخصوص نحوه فعالیت‌های دارالحدیث در اصفهان را برگزار کرده و نتایج حاصله را مفید دانستند. 
captcha