کد خبر: 3472688
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۴

مسابقات قرآن صنعت فارس در ایام دهه فجر برگزار شد/ رقابت 1300 نفر در این مسابقات

گروه فعالیت‌های قرآنی: به‌منظور ارتقای سطح کیفی قرآنی کارکنان و خانواده‌های ایشان، مسابقات قرآن صنعت نفت فارس به‌مناسبت دهه فجر در شیراز برگزار شد.

حسام قانعی، مسئول دارالقرآن شورای فرهنگی صنعت نفت فارس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، با اشاره به فعالیت‌های قرآنی صنعت نفت در ایام دهه فجر گفت: به‌منظور ارتقای سطح کیفی قرآنی کارکنان و خانواده‌ها، مسابقات صنعت نفت فارس به‌مناسبت دهه مبارک فجر در شیراز برگزار شد.
وی با بیان اینکه این مسابقات در رشته‌های مختلف از جمله تحقیق، ترتیل، حفظ، حفظ موضوعی، مقاطع تحصیلی، تفسیر، نهج‌البلاغه، خطاطی و نقاشی صنعت نفت فارس برگزار شد، عنوان کرد: مسابقات بزرگ قرآنی در 40 حوزه داوری با حضور 1300نفر شرکت‌کننده در مدارس الزهرا(س) و 17 شهریور در شیراز اجرا شد.
این قاری و مبتهل برجسته استان فارس اظهار کرد: این مسابقات با حضور شرکت‌کنندگانی از شرکت‌های نفت و گاز زاگرس جنوبی، پتروشیمی شیراز، پالایش نفت شیراز، پخش فرآورده‌های نفتی شیراز، خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه فارس، پالایش گاز پارسیان، گاز استان فارس، منطقه 5 عملیات انتقال گاز، بهداری و بهداشت صنعت نفت فارس و کانون بازنشستگان صنعت نفت فارس در این دوره با هم به رقابت پرداختند.
مسئول دارالقرآن صنعت نفت فارس سطح این دوره از مسابقات را خوب ارزیابی کرد و گفت: با توجه به استقبال خوب کارکنان و خانواده‌ها از این دوره مسابقات پیش‌بینی می‌شود در سال‌های آینده سطح مسابقات بسیار بهتر برگزار و رقابت بیشتر شود.
وی در پایان بیان کرد: این مسابقات هرساله به همت درالقرآن صنعت نفت فارس در یک دوره برگزار می‌شود که  در کشور کم نظیر است و نتایج مسابقات در مراسم محفل انس با قرآن اعلام خواهد شد.
captcha