به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، سید حسن قاضیزاده هاشمی، وزیر بهداشت شب گذشته در اختتامیه جشنواره فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی کشور که با حضور علی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی، برخی هنرمندان و جمعی از معاونین برگزار شد، با بیان اینکه بسیار علاقهمند بوده ام درباره شرایطی که موجب پیروزی انقلاب شد، اینکه چه خونهایی ریخته شد و به چه باورها و اهدافی رسیدیم صحبت کنم اظهار کرد: افراد بسیاری آن روزها در کنار ما بودند و اکنون دیگر نیستند. خانواده های آنها اکنون نظارهگر کارهای ما هستند و شاید از برخی رفتارهای ما رنج ببرند.
وی تصریح کرد: آفت امروز انقلاب ما علاوه بر زیادهطلبی و قدرت طلبی، نفاق است. از ظاهر هیچ کس نمی توان قضاوت کرد و نباید این کار را انجام دهیم.
وزیر بهداشت در ادامه با بیان اینکه دلم برای رئیس جمهور میسوزد، عنوان کرد: من اهل تملق نیستم اما این روزها دلم برای دکتر روحانی می سوزد. در بسیاری از مواقع در خلوت خود دلم می سوزد که برخی نسبت به این افراد بیانصافی میکنند در صورتی که ارادات آنها به خدا، ائمه، رهبری و مردم بر هیچ کس پوشیده نیست. سالها است ما در علوم پزشکی با همدیگر صحبت می کنیم و وی اظهارنظرهایی هم در این زمینه دارد و من از نزدیک شاهد مرارتها، مشکلات و استرسهای ایشان هستم.
وزیر بهداشت تأکید کرد: کار بزرگی انجام گرفته است؛ اما دکتر روحانی مظلوم واقع شده در حالی که توافق هستهای با لطف خدا، حمایت رهبری، حمایت مردم، تیم هستهای و سربازان گمنامی که در این راه بودهاند به ثمر رسیده است.
هاشمی در ادامه دانشجویان علوم پزشکی را به عبودیت خداوند دعوت کرد و گفت: چه افتخاری برای یک پزشک بالاتر از نوکری مردم است چرا که آن هم نوکری خداوند است.
وی با ابراز خرسندی از برگزاری جشنواره فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی تاکید کرد: امیدواریم معاونت فرهنگی دانشجویان در سالهای آینده نیز این جشنواره را گسترش دهد و دانشجویان در کنار دروس سخت علوم پزشکی به امور فرهنگی که به آنها آرامش میبخشد بپردازند.
هدف از انقلاب اسلامی سعادت بود
در بخش دیگری از این مراسم علی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی نیز با بیان اینکه بزرگترین آرمان انقلاب اسلامی سعادت مردم بود، اظهار کرد: آنچه که امروز داریم مرهون رهبری آن امام همام و ملت بزرگ ایران است و خلف صالح آن سکاندار این انقلاب بزرگ و شکوهمند در این برهه حساس است.
وی افزود: برخی نکات هست مانند اینکه هدف از زندگی چیست و ما برای چه زندگی میکنیم که مدخل مباحث کلامی و فلسفی بسیاری است.
رئیس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: از نظر برخی زندگی همان معیشت و رفاه است. داشتن امکانات بهداشتی یا امکانات آموزشی و رفاهی اما محی الدین زمان(امام خمینی) ما که در بستر اسلام حرکت میکرد و ۳۷ سال پیش آمد و زنگار و غبار را از دین زدود نظر دیگری داشت و آن سعادت است.
شاخصههای جدید رفاهی سازمان ملل همان اهداف انقلاب ماست
صالحی با اشاره به اینکه سازمان ملل متحد هر ساله شاخص هایی را برای زندگی انسان تعیین میکند، تصریح کرد: این شاخصها عمدتا کمی هستند که جوامع را بر اساس آن ردهبندی می کنند اما به تازگی شاخصهایی را به آن افزودهاند از جمله میزان خوشحالی و نشاط، این همان سعادتی است که بعد گمشده زندگی ما بود و انقلاب آن را عرضه کرد.
وی اظهار کرد: اساس زندگی در شناخت خالق است و اگر این را درک کنیم زندگی ما تنها بهدنبال رفاه و خوشی نخواهد بود.
صالحی یادآور شد: باید به بزرگان خود احترام بگذاریم و من به خود می بالم که در یکی دو دهه اخیر از بزرگان در قید حیاتشان تجلیل و تکریم میشود و این امر بسیار پسندیدهای است چرا که باید اسوهها و نمونهها را به جامعه عرضه کرد تا جوانان، آنها را بشناسند.
وی در تجلیل از وزیر بهداشت عنوان کرد: دکتر هاشمی شخصیتی دارد که زمان، بعدا بیشتر ابعاد شخصیتی وی را به جامعه نشان میدهد. فشار بسیاری بر روی وی وجود دارد و توقعات نیز از ایشان زیاد است.
3 شکر ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی
صالحی در ادامه با تأکید بر اینکه سه شکری در حال حاضر بر ما واجباند اظهار کرد: من همیشه سه شکر ویژه دارم. اول اینکه مسلمان هستیم دیگر اینکه ایرانی هستیم و سوم اینکه در رشته ای تحصیل کرده ایم که می توانیم به خلق خدا خدمت کنیم.
وی ادامه داد: شکر کنیم که ایرانی هستیم چرا که کمتر ملتی را سراغ داریم که چند هزار سال تاریخ مکتوب داشته باشد اما همچنان ظهور و بروز دارد زیرا همه امپراتوریها رفتند اما ایران همچنان ایران مانده است.
جراح وسیله مستقیم فیض بین خدا و خلق خدا است
صالحی با اشاره به مشکلات سلامتی که در چند وقت اخیر به آن دچار شده بود عنوان کرد: من در این زمان متوجه شدم که سلامتی یعنی چه؟ و به وزیر بهداشت تاکید کردم که به نظر من جراح وسیله مستقیم فیض بین خدا و خلق خدا است.