کد خبر: 3474488
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۸

برنامه‌های 21 بهمن در خوزستان اعلام شد

گروه اجتماعي: ستاد دهه فجر خوزستان طی اطلاعیه‌ای برنامه‌های روز 21 بهمن استان را اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاري بينالمللي بينالمللي قرآن(ايكنا) از خوزستان و به نقل از پايگاه اطلاع رساني ستاد دهه فجر خوزستان، برنامه‌های محوری ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی در روز چهارشنبه 21 بهمن با عنوان «انقلاب اسلامی، دشمن شناسی، استکبارستیزی و مقابله با نفوذ دشمن» اعلام شد.

طبق این اطلاعیه برنامه‌های روز چهارشنبه به شرح ذیل است:

نمایشگاه فرش و تابلو فرش دستباف تبریز در محل دائمی برگزاری نمایشگاه‌های خوزستان در اهواز، جشنواره امتنان از واحدها، کارگران نمونه و کارآفرینان برتر استان در سالن اجتماعات شهید بهشتی اداره کل تعاون،کار و رفاه و اجتماعی استان، برگزاری نماز وحدت با حضور کارکنان نیروهای مسلح مستقر در مسجد امیرالمومنین تیپ 192 زرهی، نورافشانی و بانگ الله اکبر ساعت 21 در سراسر استان و به صورت ویژه در پارک دولت اهواز، بازدید از خانواده اولین شهید مدافع حرم و خانواده شهید انقلاب اسلامی برخي از برنامههاي امروز است.

ویزیت رایگان درمانی در روستاها و مناطق عشایری استان، برگزاری جشن انقلاب و اجرای نمایش در مدارس سراسر استان، برپایی ایستگاه های صلواتی در نقاط مختلف استان، پخش سرودهای انقلابی در فواصل زنگ‌های تفریح در مدارس استان، برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان دزفول، برگزاری گفتمان دینی با موضوع عصمت در دبیرستان حضرت معصومه شهرستان هویزه و مراسم محفل انس با قرآن بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد امام خمینی(ره) شهرستان رامهرمز از ديگر برنامههاي 21 بهمن است.

همچنين مراسم جشن متمرکز دانش آموزی در حسینیه فاطمیه بخش چوئبده، جشن تکلیف ریحانه‌های انقلاب در مسجد جامع شهرستان لالی، مراسم اجراي طرح درختکاری(جنگلانه) اين شهرستان، يادواره شهدا در حسینیه شهید رفیعی در شهر ویس، برگزاری کرسی آزاد اندیشی در مدارس در شهرستان شوش دانیال(ع) و همایش و نمایشگاه یک روزه عفاف و حجاب در مدرسه حضرت زهرا(س) شاوور در شهرستان شوش دانیال(ع) امروز برگزار ميشوند.

تقدیر از همسران شهدای دفاع مقدس در شهرستان خرمشهر، برگزاری جشن انقلاب ویژه مدارس در تالار فرهنگ در بندر امام خمینی(ره)، شب شعر والفجر ولیال عشر در مسجد امیرالمومنین(ع) شهرستان کارون، برگزاری مانور امداد و نجات در شهر قلعه خواجه در شهرستان اندیکا، مراسم استکبار ستیزی و مبارزه با نفوذ دشمن در مدارس صیدون، زیدون، اروندکنار، هندیجان، حمیدیه، باوی و برگزاری مراسم صبحگاه مشترک صبح مدارس در شهرستان‌های رامشیر، هویزه و آغاجاری برخي ديگر از برنامه‌هاي امروز است.

captcha