کد خبر: 3474776
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۲
همزمان در تهران و 5 هزار نقطه کشور؛

راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن رسما آغاز شد/ سیل خروشان ملتی انقلابی در راه است

گروه سیاسی: راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن 1394 در تهران همزمان با 5 هزار شهر، شهرستان و روستا از ساعت 9 رسما آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، همزمان با سی‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و فرارسیدن یوم‌الله 22 بهمن‌ماه مردم غیور و همیشه در صحنه تهران همزمان با مردم سراسر کشور در 5 هزار شهر، شهرستان، بخش و روستا راهپیمایی خود را از مسیرهای ده‌گانه آغاز کردند.
مردم به یاد سی‌وهفت سال پیش؛ روزی که ثمره انقلاب خمینی کبیر به بار نشست، به خیابان‌ها آمده‌اند تا مصداقی از «یثبت اقدامکم» در مسیر انقلابی‌‌شان باشند.
با طلوع آفتاب 22 بهمن 94، پرچم‌های انقلابی دست به دست می‌چرخد، شعارهای انقلاب، همان تکرار شعائر انقلابی که برگفته از شعارهای اصیل انقلاب، یعنی «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» و «نه غربی، نه شرقی، جمهوری اسلامی» مرور می‌شود.
22 بهمن 94، گویی 22 بهمن 57 است؛ همان شور و حال، شوق و عشق؛ گویی امروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران رسماً اعلام می‌شود.
اینجا ایران است؛ صدای ایران؛ سیمای ایران؛ جوش و خروشی است مانند همه «22 بهمن‌»ها، بی‌مانند.
گام‌ها استوا؛ دست‌ها قرص؛ پرچم‌ها برافراشته. چشم‌ها گویای غروری 37 ساله است. غروری که از میراث امام امت به یادگار مانده تا هر ساله ملت ایران سخت‌ترین لحظه‌ها را با سربلندی پشت سر بگذارد.
نه هوای سرد این روزها و نه جو مسموم تبلیغاتی هر روزه شیپورچیان غربی خللی در گرمای وجود مردمی که صاحبان اصلی این انقلاب‌اند، نداشته که گرم‌تر از همیشه پیش می‌رود.
ساعت 9 صبح روز پنج‌شنبه است. رودها جاری شده‌اند. سیل انقلابی ملتی خروشان در راه است. میدان بزرگ آزادی امروز دیدنی‌تر است.
بر اساس برنامه اعلا‌م‌شده از سوی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مسیرهای ده‌گانه‌ای که برای راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن به شرح ذیل است:
مسجد امام حسین(ع)، میدان امام حسین(ع)، خیابان انقلاب، خیابان آزادی، میدان بزرگ آزادی
مسجد جامع ابوذر، میدان ابوذر، خیابان ابوذر، خیابان شهید آیت‌الله سعیدی، میدان بزرگ آزادی
مسجد امام هادی(علیه‌السلام)، خیابان شهید آقایی، میدان معلم، خیابان تختی، خیابان شهید آیت‌الله سعیدی، میدان بزرگ آزادی
مسجد دارالسلام، میدان منیریه، خیابان شهید معیری، خیابان کارگر، میدان انقلاب، خیابان آزادی، میدان بزرگ آزادی
مسجد الجواد(علیه‌السلام)، میدان هفتم تیر، خیابان شهید آیت‌الله دکتر مفتح، خیابان انقلاب، خیابان آزادی، میدان بزرگ آزادی
مسجد حضرت امیر(علیه‌السلام)، خیابان کارگر شمالی، خیابان انقلاب، خیابان آزادی، میدان بزرگ آزادی
مسجد المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، خیابان ستارخان، خیابان شادمهر، خیابان آزادی، میدان بزرگ آزادی
مسجد حضرت ابوالفضل(علیه‌السلام)، خیابان ستارخان، میدان توحید، خیابان توحید، خیابان آزادی، میدان بزرگ آزادی
مسجد جامع امام سجاد(علیه‌السلام)، خیابان آیت‌الله اشرفی اصفهانی، فلکه دوم صادقیه، خیابان محمدعلی جناح، میدان بزرگ آزادی
مسجد امام جعفر صادق(علیه‌السلام)، فلکه دوم صادقیه، خیابان محمدعلی جناح، میدان بزرگ آزادی
مردم تهران قرار است تا ساعت 10 خود را به میعادگاه عاشقان انقلاب، میدان آزادی برسانند تا در جشن بزرگ انقلاب حضور یابند؛ جشنی که با حضور همه مسئولان، اقشار مختلف مردم و مهمانان داخلی و خارجی برگزار خواهد شد. 450 میهمان خارجی از 28 کشور جهان برای حضور در جشن استقلال و آزادی ملت ایران اعلام حضور کرده‌اند. 2 هزار خبرنگار و عکاس و عوامل تصویربرداری و خبری داخلی و 280 خبرنگار خارجی راهپیمایی تهران را پوشش خبری و تصویری خواهند داد.
اجرای برنامه توسط گروه همسرایی 22000 نفری دانش‌آموزان در جایگاه ویژه همچون سال‌های گذشته جلوه ویژه‌ای به مراسم خواهد داد.
رئیس‌جمهور نیز طبق سنت سال‌های گذشته، سخنران ویژه جشن انقلاب خواهد بود اما قبل از حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی، لوئیس فراخان، رهبر سیاهپوستان آمریکا سخنرانی خواهد کرد.
تجلیل از نمایندگان خانواده‌های شهدای انقلاب، دفاع مقدس، هسته‌ای، مدافعان حرم و جانباختگان منا و جانبازان از سوی رئیس‌جمهور از دیگر برنامه‌های این مراسم است.
مساجد، نمازخانه‌های ادارات و مدارس و 14 جایگاه مخصوص برپایی نمازهای جماعت در طول مسیرها آماده‌سازی شده و همچنین جمعیت هلال احمر 24 خیمه نماز برپا کرده است.
بیش از 1300 غرفه فرهنگی، هنری، خبری، امدادی و رفاهی نیز در طول مسیر برپا شده که جلوه‌های از دستاوردهای انقلاب اسلامی را به تصویر خواهند کشید.
کمیته قرآن ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی همانند سال‌های گذشته در مراسم راهپیمایی 22 بهمن، غرفه‌ای را به منظور گردهم آمدن جامعه قرآنی، قاریان، حافظان، مربیان و مدرسان، پژوهشگران، هنرمندان قرآنی و... پیش‌بینی کرده تا در این بخش به ارائه برنامه‌های قرآنی بپردازند.
براساس این گزارش، این غرفه، امسال نیز همانند سال گذشته در تقاطع خیابان آزادی و بزرگراه نواب صفوی، مستقر بوده و با ارائه برنامه‌های متعدد قرآنی میزبان عموم راهپیمایان است.
در غرفه قرآنیان که به همت کمیته قرآن ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی برپا شده، شبکه رادیویی قرآن و شبکه قرآن سیما نیز مستقر هستند تا با پخش برنامه‌های زنده به پوشش راهپیمایی 22 بهمن و حضور پرشور قرآنیان در این مراسم بپردازند.
captcha