کد خبر: 3475760
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۱
مقامی خبر داد:

تربیت 250 مربی در طرح ‌«اولوا‌لألباب»

گروه موسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیر‌عامل مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد گفت: همزمان با اجرای طرح سراسری تربیت مربی تدبر در قرآن کریم «اولوا‌لألباب»، 250 مربی تربیت شدند.

حجت‌الاسلام و‌المسلمین مهدی مقامی، مدیرعامل مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: طرح سراسری تربیت مربی تدبر در قرآن کریم «اولوا‌لألباب»، در تابستان سال جاری با همکاری اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور در سطح کشور اجرا شد.
وی ادامه داد: طرح سراسری «اولوا‌لألباب» با هدف تربیت مربی توانمند جهت تدبر در قرآن در سطح کشور اجرا شد، که پس از اتمام دوره  تاکنون 250 مربی تربیت شدند.
مقامی تصریح کرد: این طرح با بهره‌مندی از اساتید و مربیان مجرب در سراسر کشور با بیش از 10 سال سابقه اجرا در مراکز مختلف و با مشارکت 10 مؤسسه قرآن و عترت فعال در حوزه تدبر برگزار شد.  
دبیر طرح ملی «اولوا‌لألباب» با اشاره به اینکه این طرح، شامل 12 واحد آموزشی بود، افزود: شرکت‌کنندگان در این دوره  پس از شرکت در آزمون و کسب نمره، به‌‌عنوان دانش‌آموخته این دوره شناخته شدند که به آن‌ها گواهی گذراندن دوره تربیت مربی تدبر در قرآن اعطا شد.  
برپایی مراسم اختتامیه طرح ملی
وی تصریح کرد: تربیت 250 مربی تدبر در قرآن و سیره برای تأمين بخشی از نيازهای حوزه‌های علميه و مراكز و مؤسسات قرآنی، از موفقیت‌های چشمگیر این طرح به حساب می‌آید.
مقامی با اشاره به اینکه این طرح در تابستان و پاییز برگزار شد، بیان کرد: مراسم اختتامیه این طرح، با سخنرانی چهره‌های قرآنی کشوری، در تاریخ 29 و 30 بهمن‌ماه درمحل مجتمع فدک مشهد برگزار می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: در حاشیه مراسم اختتامیه طرح ملی «اولوا‌لألباب» که با حضور مسئولان مؤسسات قرآنی و فرهیختگان برپا می‌شود، از 10 نفر فعال قرآنی در این طرح تجلیل خواهد شد.

captcha