کد خبر: 3476671
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۰
مصری:

تحقق سبک زندگی قرآنی تحول عظیمی در جامعه پزشکی ایجاد می کند

گروه سلامت: رئیس مرکز قرآن، حدیث و طب دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) با تأکید بر جایگاه قرآن در حوزه سلامت، بر استخراج قواعد فقه پزشکی تأکید کرد و گفت: نهادینه شدن سبک زندگی قرآنی تحول عظیمی در جامعه پزشکی ایجاد می کند

مهدی مصري، رئیس مرکز قرآن، حدیث و طب دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌الملی قرآن(ایکنا) با اشاره به تاثير مثبت تلاوت قرآن در نفس انسان اظهار کرد: نقطه آغازين در جهت انس با قرآن، تلاوت و قرائت و سپس تامل و تدبر در آيات است و پس از آن باید وارد قرآن پژوهي در طب شد.

عضو گروه قرآن و عترت فرهنگستان علوم پزشکی یکی از اهداف این گروه را تدبر در قرآن، تفسير و ترجمه و پژوهش در آيات قرآني خواند و اظهار کرد: این هدف موجب می‌شود فرهنگ قرآني در ذهن پزشك و پرستار شكل گيرد و آن را در رفتار با بیمار و بیماری مورد توجه قرار دهند.

وی ادامه داد: جامعه پزشكي بايد علاوه بر درمان باليني به آيات و روايات قرآن كه بر روند بهبود بيمار تاثير گذار است توجه بيشتري داشته باشد.

مصری تأکید کرد: : قرآن جايگاه وحي الهي است و تمام بايدها و نبايدها در آن آمده و ما بايد بنيانگذار طبي شويم كه بتواند انسان را به سعادت نفساني برساند و فقه پزشكي بتواند جايگاه خود را پيدا كند.

وی ادامه داد: فضيلت‌هاي اخلاقي كه قرآن به آن اشاره كرده به عنوان اصول شناخته شده مي‌تواند اخلاق پزشكي را متحول كند و بايد بتوان قاعده‌هاي فقهي در حوزه پزشكي را استخراج و از آن بهره‌مند شد.

وي خاطر نشان کرد: اميد است در آينده علاوه بر اخلاق پزشكي، فقه پزشكي و سلامت معنوي و سبك زندگي قرآني هم به عنوان علمي پركاربرد وارد حوزه پزشكي شود چرا که رشته‌هايي از اين دست تغيير و تحول اساسي در جامعه پزشكي ايجاد می‌کنند.

captcha