کد خبر: 3476961
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۵
ولایتی در پاسخ به ایکنا عنوان کرد:

تشکیل مرکز گردشگری سلامت کشورهای اسلامی طی 3 ماه آینده

گروه سلامت: رئیس کنگره توسعه اقتصادی کشور‌های اسلامی در حوزه سلامت در جمع خبرنگاران ضمن اعلام تشکیل مرکز گردشگری سلامت کشور‌های اسلامی ظرف سه‌ماه آینده بر استفاده از ظرفیت طب سنتی و اسلامی در این حوزه تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، علی اکبر ولایتی، رئیس گروه طب سنتی و اسلامی فرهنگستان علوم پزشکی در حاشیه کنگره توسعه اقتصادی کشورهای اسلامی در حوزه سلامت در پاسخ به پرسش ایکنا مبنی بر استفاده از ظرفیت‌های طب سنتی و اسلامی ایران برای تقریب کشورهای اسلامی اظهار کرد: اکنون در حوزه طب سنتی بیش از 8 دانشکده وجود دارد که مورد تایید وزارت بهداشت نیز هستند. به طوری که پزشکان عمومی می‌توانند در این دانشکده‌ها تخصص طب سنتی گرفته و راهکارهای بسیار ارزشمندی را در درمان بیماری‌ها انجام دهند که گاهی این درمان‌ها از عهده طب جدید بر نمی‌آید امیدواریم بتوان از این ظرفیت برای کمک به کشورهای اسلامی استفاده کرد.
وی در ادامه با تأکید همکاری کشورهای اسلامی در زمینه‌های بهداشتی و درمانی اظهار کرد: مهم‌ترین عناصری که در جنگ‌ها مورد تهاجم قرار می‌گیرد، مساله سلامت است؛ لذا ما باید به عنوان یک کشور منطقه‌ای و اسلامی که در سلامت حرف اول را می‌زند بتوانیم با همکاری سایر کشورهای اسلامی تجربیات خود در زمینه‌های آموزشی، پژوهشی، بهداشتی و درمانی که مورد تایید سازمان بهداشت جهانی است، در راستای کمک به سایر کشورهای مسلمان به کار ببریم.

تاسیس مرکز توسعه گردشگری سلامت کشورهای اسلامی تا 3 ماه آینده
علی اکبر ولایتی در رابطه با زمان تشکیل مرکز توسعه گردشگری سلامت نیز اظهار کرد: این مرکز حداکثر طی 3 ماه آینده با محوریت مجمع تقریب مذاهب اسلامی، تاسیس خواهد شد.
وی افزود: کار این مرکز به این صورت است که اگر فردی در یک کشور مسلمان به بیماری مبتلا شد (و در گذشته برای درمان آن به کشورهای غربی مراجعه می‌کرد) امروز می‌تواند به ایران و برخی کشورهای مسلمان دیگر مانند ترکیه، مالزی، اندونزی، پاکستان و برای درمان بیماری‌های صعب‌العلاج مراجعه کند.
رییس کنگره بین‌المللی توسعه روابط اقتصادی در حوزه سلامت گفت: امروز تقریبا هیچ بیماری نیست که نتوانیم در ایران آن را درمان کنیم، کیفیت کار درمان در ایران اگر بهتراز سایر کشورها نباشد، بدتر نیست و افراد می‌توانند با هزینه‌های کمتری برای درمان بیماری‌های خود به ایران مراجعه کنند، این امر توان‌مندی جمهوری اسلامی ایران را می‌رساند.
وی در رابطه با چشم انداز گردشگری سلامت در ایران اظهار کرد: در همه شهرها، استان‌ها و 50 دانشگاه علوم پزشکی کشور امکاناتی در زمینه شبکه سلامت و بهداشت وجود دارد و هرکس به بیماری‌های صعب‌العلاج مبتلا شود یا بخواهد خود را چکاب کند، می‌تواند به جمهوری اسلامی ایران مراجعه کند این اگر این کار ساماندهی شود برای جهان اسلام بسیار مفید است

captcha