کد خبر: 3477186
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۸

تهاجم فرهنگی و تغییر سبک زندگی؛ عوامل اصلی افزایش سن ازدواج

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان گفت: تهاجم فرهنگی که موجب تغییر سبک زندگی شده و فساد، عدم پذیرش تعهد نسبت به خانواده و آزادی‌های نامشروع را در جامعه رواج داده است، بیش از سایر مسائل در افزایش سن ازدواج افراد نقش داشته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، نورالله برشان، معاون فرهنگی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان صبح امروز در کارگاه آموزش اخلاق فردی با محوریت «حجاب و عفاف»، گفت: شرع مقدس اسلام توجه ویژه‌ای به مسأله ازدواج دارد، زیرا ازدواج سرآغاز خیلی از خیرها و خوبی‌هاست و از بسیاری ناهنجاری‌های جامعه جلوگیری می‌کند.
کارشناس امور فرهنگی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: وقتی سن ازدواج در جامعه‌ای بالا می‌رود، آن جامعه دچار آسیب‌های فراوانی می‌شود که یکی از مهم‌ترین آن‌ها، رواج بدحجابی و به دنبال آن، فساد و بی‌بند و باری است.
وی با بیان اینکه حجاب از ضروریات دین است، افزود: حجاب و حیا باید از همان دوران کودکی در وجود انسان نهادینه شود تا خروجی آن را در بزرگسالی ببینیم؛ اگر فردی با حیا و عفت رشد کرد، وقتی به سن بلوغ رسید، حجاب را انتخاب می‌کند.
برشان بیان کرد: در جامعه‌‏اى كه بى‌بند و بارى در پوشش و به تبع آن بى‌بند و بارى جنسى رواج دارد، بسيارى از لذت‏‌هاى جنسى كه عامل گرايش به ازدواج است به راحتى در دسترس افراد قرار مى‌‏گيرد، بنابراین از ميزان علاقه و گرايش به ازدواج در افراد مى‏‌كاهد.
وی افزود: تهاجم فرهنگی که موجب تغییر سبک زندگی شده و فساد، عدم پذیرش تعهد نسبت به خانواده و آزادی‌های نامشروع را در جامعه رواج داده است، بیش از سایر مسائل در افزایش سن ازدواج افراد نقش داشته است.
این کارشناس امور فرهنگی استان در پایان گفت: نهاد خانواده سلول سازنده اجتماع است؛ اگر بخواهیم هر حرکت صحیح اجتماعی را دنبال کنیم، قطعاً باید این سلول شکل بگیرد؛ لذا تا زمانی که این مسئله به طور جدی در خانواده اصلاح نشود، همه‌ حرکات اجتماعی روبنایی و سطحی خواهند بود.
captcha