کد خبر: 3477311
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۵

دلیل اعتراض مرحوم «احمد عامر» به اوقاف مصر چه بود؟

گروه بین‌الملل: در آغاز هزاره سوم(قرن 21 میلادی) وزارت اوقاف مصر تصمیم به کنارگذاشتن قاریان بالای 60 سال از تلاوت در محافل و برنامه‌های قرآنی می‌گیرد که این تصمیم با اعتراض مرحوم «احمد محمد عامر»، قاری سرشناس مصری مواجه می‌شود.

دلیل اعتراض مرحوم «احمد عامر» به اوقاف مصر چه بود؟

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از خبرگزاری بین‌المللی قرآنی «قاف»، استاد مرحوم «احمد محمد عامر»، دیروز اول اسفندماه، در حالی در سن 89 سالگی دار فانی را وداع گفت که بازماندگان، قاریان مصر و اهل قرآن خاطرات زیادی در ارتباط با این مرحوم دارند.
 
از جمله این خاطرات زیبا، اعتراض شیخ عامر به تصمیم وزارت اوقاف مصر برای کنارگذاشتن قاریان بالای 60 سال از تلاوت در برنامه‌ها و محافل قرآنی است که باعث شد وی به همراه استاد مرحوم «ابوالعینین شعیشع»، رئیس وقت اتحادیه قاریان مصر راهی اوقاف شود و اعتراض خود را نسبت به این مسئله بیان کند.

نقل شده است که مرحوم استاد عامر با وجود این که در آستانه 90 سالگی بود، اما تلاوت زیبای وی از قاریان جوان قوی‌تر بود.

از این قاری برجسته مصری همچنین، نقل شده که زمانی که وزارت اوقاف مصر تصمیم به کنارگذاشتن قاریان بالای 60 سال از تلاوت در برنامه‌ها و محافل قرآنی گرفت، وی به همراه استاد شعیشع نزد «حمدی زقزوق»، وزیر وقت اوقاف مصر رفتند و اعتراض خود را در حضور وزیر بیان کردند.

راوی خاطره می‌گوید: وقتی شیخ عامر و ابوالعینین شعیشع وارد اتاق وزیر شدند، استاد شعیشع خطاب به وزیر گفت «این تصمیم شما اشتباه است، زیرا قاریانی هستند که با وجود این که بالای 60 سال سن دارند، اما تلاوت قوی و کم‌نظیری دارند» و آن‌گاه رو به شیخ عامر کرد و گفت «شیخ احمد به آقای وزیر توانایی صدای خود در قرائت را ثابت کن».

وزیر وقت اوقاف مصر که با قرائت مرحوم شیخ احمد عامر آشنا بود، در پاسخ به استاد مرحوم شعیشع می‌گوید: «نیازی به اثبات تلاوت شیخ احمد محمد عامر نیست، زیرا قدرت صدای ایشان مورد قبول همگان است».

پس از این دیدار، «حمدی زقزوق»، اعلام می‌کند که از تصمیم خود برای کنارگذاشتن قاریان بالای 60 برای تلاوت در محافل و برنامه‌های قرآنی عقب‌نشینی کرده و آن را عملی نخواهد کرد.
captcha