کد خبر: 4361193
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۶

آغاز تحقیقات درباره خرابکاری در مسجد دوبلین

پلیس اسکاتلند اعلام کرد كه تحقيقات خود را درباره حادثه خرابکاری در مسجد دوبلین آغاز کرده است.

تحقیق پلیس ایرلند درباره خرابکاری در مسجد دوبلین

به گزارش ایکنا به نقل از آناتولی، شبکه تلویزیونی RTE ایرلند روز گذشته گزارش داد که پلیس ایرلند تحقیقات در مورد حمله مشکوک به آتش‌سوزی عمدی در یک مرکز اسلامی در مرکز دوبلین را آغاز کرده است.

آتش‌سوزی در تالار المدینه در خیابان تالبوت حدود ساعت 3:30 بعد از ظهر به وقت محلی (13:30 به وقت گرینویچ) رخ داد. گزارشی از زخمی شدن افراد منتشر نشده و سه نفر به سلامت از ساختمان تخلیه شدند.
 
آتش‌نشانی دوبلین اعلام کرد که پس از گزارش‌هایی مبنی بر دودگرفتگی از محل، ماشین‌ها و آتش‌نشانان به محل اعزام شدند. این ساختمان در اثر آتش‌سوزی خسارات زیادی متحمل شد.
 
پلیس تحقیقات جنایی را آغاز کرده و گفته است که مأموران در حال پیگیری یک مسیر مشخص برای تحقیق هستند. بازرسان در حال حاضر معتقد نیستند که این حادثه انگیزه نژادپرستی داشته یا به دست گروه‌های راست افراطی انجام شده باشد.
 
این حادثه باعث اختلال قابل توجه در ترافیک مرکز شهر شد، در حالی که خدمات حمل و نقل عمومی در منطقه به طور موقت به حالت تعلیق درآمد. آتش‌نشانان بعداً آتش‌سوزی را کنترل کردند و از آن زمان ساختمان تا زمان بررسی پزشکی قانونی پلمپ شده است.
 
ماه گذشته پلیس اسکاتلند اعلام کرد که واحد مبارزه با تروریسم در حال بررسی یک سری حملات خشونت‌آمیز در ادینبورگ است که طی آن پنج نفر زخمی شدند. گمان می‌رود این حملات با انگیزه احساسات ضد اسلامی انجام شده باشد.
انتهای پیام
captcha