کد خبر: 3477432
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۲

برگزاری مسابقه حفظ خطبه فدکیه در آران و بیدگل

کانون خبرنگاران نبأ: همزمان با فرارسیدن ایام شهادت حزن انگیز حضرت زهرا(س)، مسابقه حفظ خطبه فدکیه در آران و بیدگل برگزار می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ این مسابقه به همت مؤسسه قرآنی بیت الزهرا(س) آران و بیدگل و به منظور گسترش فرهنگ فاطمی در جامعه اسلامی و افزایش معرفت و شعور در کنار عزاداری و شور فاطمی، برگزار می‌شود.

علاقه مندان جهت نام نویسی و شرکت در این مسابقه می توانند تا روز چهارشنبه 19 اسفندماه به مرکز قرآنی بیت الزهرا(س) آران و بیدگل واقع در خیابان شهدا مراجعه کنند و یا با شماره تلفن 03154722045 تماس حاصل کنند.

آزمون کتبی این مسابقه جمعه 21 اسفندماه در سالن اجتماعات مؤسسه قرآنی بیت الزهرا(س) برگزار خواهد شد.

مؤسسه قرآنی بیت الزهرا(س) از مؤسسات فعال قرآنی دارای مجوزاز اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل است که علاوه بر فعالیت های تخصصی قرآنی، در زمینه معرفت افزایی قرآن آموزان و جامعه قرآنی و ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) نیز فعالیت می‌کند.

خطبه فدکیه سخنرانی فاطمه زهرا(س) در مسجد پیامبر(ص)، پس از رحلت رسول خدا(ص)، جهت بازپس گرفتن فدک است. برخی تعابیر خطبه فدکیه روضه مجسمی است که خود صدیقه طاهره، بیان کننده آن هاست.

شهرستان آران و بیدگل در شمالی ترین نقطه استان اصفهان واقع شده و به شهر نمونه قرآنی شهرت دارد.

روح‌اله باقری
captcha