کد خبر: 3478952
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۵
موسوی اعلام کرد:

نتایج نهایی انتخابات در چهار حوزه انتخابیه استان اردبیل

گروه اجتماعی: دبیر ستاد انتخابات استان اردبیل از نتایج نهایی چهار حوزه انتخابیه استان اردبیل به صورت رسمی و قطعی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، ماریا موسوی دبیر ستاد انتخابات استان اردبیل، روز گذشته هشتم اسفندماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به غیر از حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین که نتایج در حال جمع‌بندی نهایی است و تا فردا اعلام می‌شود، ترکیب نمایندگان چهار حوزه انتخابیه دیگر در استان اردبیل مشخص شدند.
وی تصریح کرد: در حوزه انتخابیه گرمی از مجموع 127 شعبه اخذ رأی و رقابت شش کاندیدا با اخذ 48 هزار و 472 رأی مأخوذه میرحمایت میرزاده با کسب 21 هزار و 399 رأی به مجلس شورای اسلامی راه یافت.
دبیر ستاد انتخابات استان ادامه داد: در حوزه انتخابیه مشگین‌شهر از مجموع 159 شعبه اخذ رأی و رقابت 13 کاندیدا در مجموع ولی ملکی از مجموع 85 هزار و 749 رأی مأخوذه با کسب 22 هزار و 457 رأی به عنوان نماینده مردم مشگین‌شهر راهی بهارستان شد.
موسوی افزود: در حوزه انتخابیه خلخال و کوثر از 220 شعبه اخذ رأی و رقابت 17 کاندیدا با 60 هزار و 359 رأی مأخوذه بشیر خالقی با کسب 19 هزار و 120 رأی راهی مجلس شورای اسلامی شد.
وی بیان کرد: در حوزه انتخابیه بیله‌سوار و پارس‌آباد نیز از مجموع 227 شعبه اخذ رأی و رقابت 20 نفر کاندیدا از کل آرای 130 هزار و 86 رأی مأخوذه ایرج بیگدلو با 20 هزار و 492 رأی و شکور پورحسین با کسب 17 هزار و 475 رأی بدون اینکه حد نصاب را به دست آورند به دور دوم راه پیدا کردند.
موسوی در مورد نتایج انتخابات قطعی مجلس خبرگان رهبری نیز اضافه کرد: در این زمینه نیز نتیجه آرای به دست آمده در حال جمع‌بندی نهایی است که امیدواریم هم‌زمان با اعلام نتایج قطعی حوزه انتخابیه اردبیل، ‌نیر، نمین و سرعین به صورت قطعی اعلام شود.
captcha