کد خبر: 3479117
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۹
قائد امینی خبر داد:

اعزام بیش از 6000 تیم تخصصی پزشکی به مناطق محروم

گروه سلامت: معاون درمان سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور با اشاره به اقدامات فرهنگی این نهاد در کنگره شهید دکتر رهنمون از بزرگداشت خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران پزشک و اعزام بیش از 6 هزار تیم تخصصی پزشکی به مناطق محروم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) روح‌الله قائد امینی، معاون درمان بسیج جامعه پزشکی کشور با اشاره به اقدامات فرهنگی صورت گرفته در بسیج جامعه پزشکی اظهار کرد: ضمن پاسداشت یاد و خاطره شهدای جامعه سلامت ششمین آیین بزرگداشت جایزه ملی شهید دکتر رهنمون را برگزار می‌کنیم و از مقام والای شهدا، جانبازان، ایثارگران و نخبگان 
حوزه سلامت تقدیر خواهیم کرد.

وی ضمن اشاره به فعالیت‌های پژوهشی در این سازمان عنوان کرد: کمیسیون عالی سلامت کشور کار خود را رسماً آغاز کرده و توانسته‌ است با کارگروه‌های تخصصی در حوزه‌های طب سنتی، پرستاری و ... کارهای موثری انجام دهد؛ همچنین در ۱۰ ماه گذشته سال جاری شش‌ هزار تیم درمانی و ۷۰ تیم تک‌تخصصی به مناطق محروم کشور اعزام شده و خدمات درمانی تخصصی به نیازمندان ارائه کرده‌‌اند.

معاون امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی کشور با اشاره به نقش جامعه پزشکی در دوران دفاع مقدس تأکید کرد: این موضوع بسیار مغفول واقع شده و باید به صورت جدی به آن پرداخته شود چرا که دوران دفاع مقدس یک سند زرین در تاریخ کشور است که باید به جامعه امروز پیوند بخورد و فعالیت‌های مخلصانه‌ای که توسط بسیجیان آن زمان صورت می‌گرفت را به تصویر کشید.

وی ادامه داد: ما هر چه داریم از‌‌ دوران دفاع مقدس و روحیات جهادی، بسیجی و مخلص‌‌ همان زمان است، اگر امروز می‌بینید که روز به روز به تعداد پزشکان و جامعه پزشکی اعزام شده به مناطق محروم اضافه می‌شود برگرفته شده از‌‌ همان روحیات است.

معاون امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی کشور افزود: در صدد آن هستیم که به فرمایشات مقام معظم رهبری تمام و کمال عمل کنیم و واقعاً به روزی برسیم که خانواده بیماران جز بیمارداری به چیز دیگری فکر نکنند.
 
وی با اشاره به اینکه خدمات جهادی و فعالیت‌های محرومیت‌زدایی درمانی از اهداف سازمان بسیج جامعه پزشکی است، تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های بسیج جامعه پزشکی ارائه خدمات جهادی و فعالیت‌های محرومیت زدایی بهداشت و درمان در مناطق مرزی و کم‌برخوردار است که با سعی و تلاش بی‌وقفه فعالیت‌های جهادی توانستیم تعداد زیادی از بیماران نیازمند را در سراسر کشور با افتخار درمان کنیم.

معاون امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی کشور با بیان این مطلب که روحیه جهادی که بین پزشکان بسیج جامعه پزشکی وجود دارد برگرفته از دوران دفاع مقدس است، یادور شد: هر آنچه که امروز ما به آن دست می‌یابیم برگرفته از تجربیات سال‌های دفاع مقدس است که امیدوارم بتوانیم باعث ارتقاء شاخص‌های ملی و بین‌المللی در سطح سلامت شویم.

captcha