کد خبر: 3479261
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۹

اعلام اسامی داوران مرحله نهایی مسابقات کشوری مدیحه‌سرایی

گروه فعالیت‌های قرآنی: اسامی داوران مرحله نهایی بیستمین دوره مسابقات کشوری مدیحه‌سرایی و همخوانی قرآن اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) مرحله نهایی بیستمین دوره مسابقات کشوری مدیحه‌سرایی و همخوانی، ابتهال، اذان و دعاخوانی در بخش آقایان 13 و 14 اسفندماه در استودیوی رادیو برگزار می‌شود و این رقابت‌ها از سوی اساتید و داوران بین‌المللی مورد قضاوت قرار می‌گیرد.
براساس این گزارش، احمد لیایی، رئیس هیئت داوران این دوره از مسابقات است که داوری آداب و شرایط را در مسابقات تواشیح و همخوانی، اذان و دعاخوانی برعهده دارد.
همچنین، مهدی دغاغله و عنایتی‌مقدم در بخش لحن رشته‌های تواشیح و همخوانی، اذان و دعاخوانی قضاوت می‌کنند و اسماعیل مؤمن‌ثانی و حیدر جاودان در بخش حُسن اجرا رشته تواشیح و همخوانی قضاوت خواهند داشت.
ماجد نجاریان در بخش ارزش ادبی متن رشته تواشیح و همخوانی و حسن حکیم‌‌باشی در بخش وقف و ابتداء و متن رشته‌های تواشیح و همخوانی، اذان و دعاخوانی داوری می‌کند.
بنابر این گزارش، عباس انجام و رحیم خاکی در بخش صوت رشته تواشیح و همخوانی و محمدرضا پورزرگری در بخش تجوید رشته‌‌های تواشیح و همخوانی، اذان و دعاخوانی داوری خواهد داشت.
حسین سعیدیان و محمد عباسی در بخش صوت رشته‌های تواشیح و همخوانی، اذان به قضاوت می‌پردازند و مجری این دوره از مسابقات نیز بهزاد احمدی خواهد بود.
مشهدى
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۰ - ۱۵:۳۹
0
0
به به ، جريان خودم و خودت شده . يعنى بقيه شهرها داور ندارن ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۷ - ۱۳:۴۳
0
0
جسارت نباشه یک وقت
آخه بقیه که تواشیح نمی فهمن !!!!
فقط 4 نفر در طول 35 سال در ایران تواشیح فهمیده می فهمند و خواهند فهمید !!!
بقیه اساتید تواشیح درایران ناتنی هستن و جزو احزاب نیستند. و احتمالا کمی کم حرف وبی ادعا هستند و دنبال بله قربان گویی نیستند!!!
متاسفم برای خودم که 25 سال دارم تواشیح خووندم و تمام رتبه های اولی رو در ایران آوردیم در این رشته بهترین آهنگساز هم بودم در چندین دوره اما ...
دریغ از یک ذره اعتنا و توجه ...
اگه نظارت بر مسایل قرآنی بیشتر شود قطعا مطلوب رضای پروردگار و جامعه قرآنی خواهد بود .
captcha