کد خبر: 3481183
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۱

برترین‌های جشنواره آواها و سرودهای انقلابی فارس معرفی شدند

گروه هنر: مراسم اختتامیه جشنواره آواها و سرودهای انقلابی بسیج هنرمندان استان فارس با معرفی نفرات و گروه‌های برگزیده در شیراز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، مراسم اختتامیه جشنواره آواها و سرودهای انقلابی بسیج هنرمندان استان فارس در سالن آزادی شیراز برگزار شد.
نیما زارع، رئیس سازمان بسیج هنرمندان فارس در این مراسم با یادآوری برگزاری جشنواره ملی آواهای انقلابی و سرودهای بسیج با حضور سردار نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در شیراز، گفت: میزبانی شایسته استان از این رویداد مهم هنری باعث شد مسئولیت برگزاری جشنواره ملی آواهای انقلابی و سرودهای بسیج برای سه سال پیاپی به فارس واگذار شود.
وی با بیان اینکه میزبانی شیراز از جشنواره ملی سرودهای بسیج فرصت مناسبی برای اعتلای هنر موسیقی در فارس خواهد بود، گفت: برگزاری این جشنواره در استان می‌تواند محور وحدت و بستر رویش استعدادهای هنرمندان جوان انقلابی و متعهد باشد، همچنین برگزاری اینگونه جشنواره‌های هنری فرصت مناسبی برای اشتراک تجربیات پیشکسوتان هنر ارزشی با جوانان هنرمند انقلابی است.
زارع با تصریح اینکه انقلاب اسلامی منشأ بیداری اسلامی، الگو و امید دهنده برای مظلومان جهان است، گفت: حضور گروه‌های غیر ایرانی در جشنواره‌های هنری بسیج زمینه وحدت و یکصدایی هنرمندان جهان اسلام و آشنایی سایر ملل با فرهنگ انقلاب اسلامی را فراهم می‌کند.
مسئول سازمان بسیج هنرمندان فارس با بیان اینکه عرصه هنر بهترین بستر برای صدور جهانی پیام انقلاب اسلامی است، گفت: بسیج به‌عنوان فرزند انقلاب اسلامی با حضور در عرصه هنر و استفاده از ظرفیت عظیم آن می‌تواند پیام انقلاب اسلامی را به سراسر جهان صادر کند.
وی در ادامه تاکید بر لزوم توجه هنرمندان جوان انقلابی به کیفیت آثار تولیدی به‌خصوص در عرصه موسیقی، گفت: سازمان بسیج هنرمندان فارس از آثار تولید شده که شاخصه‌های کیفی مورد نظر کارشناسان را دارا باشد حمایت می‌کند.
زارع در پایان با بیان اینکه شعر و ترانه از شاخصه‌های مهم و تاثیرگذار در کیفیت آثار تولیدی هستند، گفت: در همین راستا تلاش داریم ارتباط مناسب و هماهنگی لازم را بین جشنواره شعر بسیج و جشنواره موسیقی بسیج فراهم آوریم.
بنا بر این گزارش، در ادامه این مراسم تعدادی از هنرمندان انقلابی به اجرای آثار خود با مضمون‌های ارزشی و انقلابی پرداختند، در پایان مراسم اختتامیه نیز از برگزیدگان جشنواره آواها و سرود بسیج هنرمندان استان فارس تقدیر به عمل آمد که اسامی برگزیدگان این جشنواره به شرح زیر است:
بخش خوانندگان جوان انقلابی:‌
فرهاد قویدل از شهرستان خنج با اثر رسول مهربانی
حبیب زارع از شهرستان شیراز با اثر ایران من
رامین مقیمی از شهرستان شیراز با اثر لالایی
همایون نیکخواه از شهرستان شیراز با اثر خالق عشق
آرش کریمی با اثر اسطوره

گروه سرود:
سرود پیامبر از گروه همخوانی طاها به سرپرستی علی اصغر تحویلدار از شهرستان شیراز
سرود پیرو ولایت از گروه سرود مصباح الهدی به سرپرستی عبدالله یزدان پناه از لارستان
سرود عاشق‌تر از پروانه از گروه سرود نینوا به سرپرستی مهدی صیاد از شهرستان استهبان
 سرود ایران از گروه سرود دبیرستان امام خمینی(ره) به سرپرستی نادر کامرانی از شهرستان نیریز
 سرود نورالحرم از گروه سرود نورالحرم به سرپرستی سعید احمدی پناه از شهرستان شیراز
captcha