کد خبر: 3481281
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۲
در ایام نوروز انجام می‌شود؛

برپایی کلاس آموزش قرآن ویژه گردشگران استان لرستان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: کلاس آموزش قرآن ویژه گردشگران استان لرستان طی ایام نوروز از سوی مؤسسات استان انجام می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، درخصوص برنامه‌های این اتحادیه برای گردشگران علاقه‌مند به فعالیت قرآنی استان در ایام نورورز بیان کرد: برنامه خاصی از سوی اتحادیه به مؤسسات ابلاغ نشده است.
وی ادامه داد: اما پایگاه‌های بهاری از سوی مؤسساتی که تمایل به ارائه فعالیت‌ها، برپایی دوره آموزش روخوانی قرآن به‌صورت فشرده دارند، در مراکز گردشگری و تفرجگاه‌های استان برقرار است.
امیدیان درباره علت عدم ارائه برنامه خاص و هماهنگ از سوی اتحادیه به تشکل‌های قرآنی سطح استان، بیان کرد: به‌دلیل حجم بالای فعالیت‌ها در سال جاری، اجرای برنامه برای این ایام را به مؤسسات واگذار کردیم.
وی با اشاره به  اینکه در سال گذشته مسابقه‌ قرآن به‌صورت هماهنگ برای گردشگران این ایام طراحی شده بود، عنوان کرد: همچنین مؤسسات نیز اقدام به ارائه بسته‌های فرهنگی، مسابقه قرآن بخوانید، جایزه بگیرد ویژه نونهالان و خردسالان و معرفی فعالیت‌های قرآنی مؤسسشان می‌کنند.
captcha