کد خبر: 3481345
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۳

مرکز مشاوره در مسجد امام‌حسن(ع) دزفول آغاز به‌کار کرد

کانون خبرنگاران نبأ: مرکز مشاوره ویژه اعضای جلسات قرائت قرآن مسجد امام حسن عسکری(ع) در دزفول راه‌اندازی شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، محسن عرفانی‌مهر، مسئول مشاوره جلسات قرائت قرآن گفت: از فعالیت‌های این مرکز می‌توان مشاوره در زمینه‌های مسائل خانواده، بلوغ، کنترل خشم و عصبانیت، مهارت‌های زندگی، درمان افسردگی، استرس و ... اشاره کرد.
عرفانی‌مهر افزود: این کار برای حفظ آرامش و آسودگی خاطر اعضای جلسات قرائت قرآن با توجه به مسائل مختلفی که به‌صورت روزمره برای این افراد اتفاق می‌افتد، انجام گرفت.
وی در پایان عنوان کرد: این مرکز روزهای سه‌شنبه بعد از نماز مغرب و عشاء در طبقه فوقانی مسجد امام حسن‌عسکری(ع) دزفول به نشانی دزفول خیابان فردوسی بین اقبال و عدل فعال است.
لازم به ذکر است، در این مسجد 5 جلسه قرائت قرآن در مقطع کودکان، نوجوانان، جوانان 1 و 2 و بزرگسالان برقرار است.
حسین بصیری‌پور
محسن ایزا زادگان
|
-
|
۱۰:۰۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
0
0
ماشا الله و خدا قوت به این مسجد من همیشه اخبار این مسجد را پیگیری می کنم و این مسجد مشخصه خیلی فعال می باشد لطفا اخبار بیشتر ی از این مسجد در سایت قرار دهید چون ما در شهر ستان خودمون از این مساجد و اخبار آنها در کارهای خود استفاده می نماییم
captcha