کد خبر: 3481619
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۵
حافظ کل قرآن‌:

مهم‌ترین دغدغه‌ام پس از حفظ قرآن، به‌کارگیری آن در زندگی است

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مریم آقایی‌قمصری،‌حافظ کل قرآن‌کریم آشنایی با مفاهیم آیات قرآن را انگیزه و هدف اصلی خود از ورود به حفظ دانست و اظهار کرد: مهم‌ترین دغدغه‌ام پس از حفظ قرآن، به کارگیری آن در زندگی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مریم آقایی‌‌قمصری، حافظ کل قرآن‌ کریم که با حضور در طرح یکساله حفظ قرآن کریم مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان، کل قرآن را حفظ کرده و در مراسم تجلیل از بانوان حافظ کل قرآن در دی‌ماه 94 مورد تکریم قرار گرفت، گفت: مهم‌ترین دغدغه‌ام پس از حفظ قرآن، به‌کارگیری آن در زندگی است.
وی که متولد سال 67 بوده و کارشناسی حقوق دارد در ادامه افزود: کل قرآن را در مدت یکسال در قالب طرح یک‌ساله سال تحفیظی 94-93 مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان با مربیگری وحیده‌سادات سیدی حفظ کردم.
آقایی آشنایی با مفاهیم آیه‌های قرآن را انگیزه و هدف اصلی خود از ورود به حفظ دانست و بیان کرد: از طریق پرس‌وجو از حافظان قرآن با کلاس‌های حفظ قرآن مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان آشنا شدم.
وی در پاسخ به این سؤال که حفظ قرآن چه نقشی در زندگی وی ایجاد کرده است، تصریح کرد: قرآن راهنمای بزرگ من در زندگی است و به نظر من، قرآن باعث شفای جسم و روح انسان است.
این حافظ کل قرآن‌ کریم رسانه‌ها را دارای مهم‌ترین نقش در ترویج معارف قرآن و اهل بیت(ع) دانست و افزود: تبلیغات گسترده در رسانه ملی برای حفظ قرآن‌ کریم از جمله اقدامات لازم برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در تربیت 10 میلیون نفر حافظ قرآن‌ کریم است.
آقایی در پاسخ به این سؤال که هم اکنون به‌عنوان یک حافظ قرآن چه نقشی را می‌توانید در خانواده، جمع دوستان و به تبع آن در جامعه ایجاد کنید، گفت: اینکه آموزه‌های قرآن کریم را در اخلاق و رفتار خود به‌کار گیرم.
وی در ادامه به نقش مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان به‌عنوان یک مجموعه مردم‌نهاد قرآنی در تربیت دینی خود اشاره کرد و افزود: این مؤسسه شرایط حفظ قرآن را برای من فراهم کرده است.
آقایی که خانواده، مربی و دوستان و اقوام را مهم‌ترین مشوقین خود در این راه می‌داند در پایان گفت: با این فراز از قرآن کریم انس بیشتری دارم که خداوند متعال در آیه 107 سوره یونس می‌فرماید: «وَ إِن يَمْسَسْكَ اللّهُ بِضُرٍّ فَلاَ كَاشِفَ لَهُ إِلاَّ هُوَ وَإِن يُرِدْكَ بِخَيْرٍ فَلاَ رَآدَّ لِفَضْلِهِ يُصِيبُ بِهِ مَن يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ وَهُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ» به این معنا که «و اگر خدا به تو زيانى برساند آن را برطرف‏‌كننده‌‏اى جز او نيست و اگر براى تو خيرى بخواهد بخشش او را ردكننده‏‌اى نيست، آن را به هر كس از بندگانش كه بخواهد می‌‏رساند و او آمرزنده مهربان است.»

captcha