کد خبر: 3481696
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۲

«گلاره عباسی» با «خانمْ سادات» همراه شد

گروه هنر: «گلاره عباسی» برای همکاری در فیلم سینمایی «خانمْ سادات» (زندگی‌نامه شهید محسن حاجی‌حسنی کارگر) عوامل این فیلم را همراهی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی فیلم سینمایی «خانمْ سادات»، قرار است گلاره عباسی با ایفای نقش نرگس در این فیلم سینمایی همکاری داشته باشد.

«گلاره عباسی» پیش از این در سریال «کیمیا» به ایفای نقش فرزانه پرداخته بود و در حال حاضر در سریال خانگی شهرزاد نیز در نقش اکرم در حال همکاری با حسن فتحی است.

«خانمْ سادات» عنوان فیلم سینمایی زندگی‌نامه شهید حاجی‌حسنی‌کارگر است که به کارگردانی و تهیه‌کنندگی مریم ابراهیم‌وند و نویسندگی علی‌اکبر محلوجیان در حال ساخت است و با برداشتی آزاد به تصویرسازی شخصیت این شهید می‌پردازد.

امین زندگانی، آفرین عبیسی و بهمن زرین‌پور در این فیلم به ترتیب به ایفای نقش شهید حاجی حسنی کارگر، مادر و پدرش می‌‌پردازند. از جمله عوامل این فیلم می‌توان به داود امیری فیلمبردار، محمد قومی طراح چهره‌پردازی، سحر شهامت طراح صحنه و لباس، سحر مصیبی مدیر برنامه‌ریزی، حسن خضرآبادی مدیر تولید، امید قربانی مدیر تدارکات، میثم مولایی تدوین، مریم مجد عکاس، شهره فهیمی منشی صحنه، ویژیوال افکت شهاب‌الدین نجفی و بهروز معاونیان صدابردار و صداگذاری اشاره کرد.

شهید «محسن حاجی‌حسنی‌کارگر» قاری بین‌المللی و نفر اول مسابقات قرآن کریم در مالزی در دوم مهرماه سال جاری همزمان با ادای مراسم رمی جمرات در منطقه منا به همراه جمع کثیری از حجاج کشورمان دعوت حق را لبیک گفت.

captcha