کد خبر: 3481910
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۸
همزمان با روز شهید؛

یادمان تصاویر شهدای روحانی ملایر بهره‌برداری می‌شود

گروه اجتماعی: مهمترین برنامه‌های بنیاد شهید به مناسبت روز شهدا بهره‌برداری از یادمان تصاویر شهدای روحانی و سردار، یادمان شهدای روستای عین‌آباد، جیجانکوه و نقده افتتاح پایگاه مقاومت بنیاد، تجلیل از خانواده شهید شاخص شهرستان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، محمد داوری، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان تویسرکان سه‌شنبه، 18 اسفندماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امسال اعزام 20 نفر از جانبازان شیمیایی برای درمان به همدان را داشتیم.

وی با اشاره به تهیه لوازم شیمی درمانی برای 45 نفر از خانواده‌های شهدا به مبلغ 206 میلیون ریال ابراز کرد: 15 مورد انتقال پرونده شهدا و ایثارگران به نقاط دیگر استان، 20 مورد درخواست و صدورکارت جدید و المثنی ایثارگران و 84 مورد ثبت اطلاعات ایثارگران از کار افتاده واجد شرایط از جمله اقدامات بوده است.

داوری به بیان گزارش عملکرد یک‌ساله بنیاد شهید پرداخت و ادامه داد: مبلغ 150 میلیون ریال به منظور تعمیر و بازسازی ساختمان بنیاد، انجام 600 مورد مکاتبه برای برطرف شدن مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران  تایید هشت نفر از 16 نفر از جانبازان زیر 25 درصد و برقراری مستمری آنان، اهدای 6 مورد وام مشاغل خانوادگی را از دیگر اقدامات این اداره عنوان کرد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان تویسرکان افزود: 100 مورد سهمیه معرفی مسکن و جذب 63 مورد از آن، صدور سه هزار و 500 مورد دفترچه و تمدید و ابطال آن، 208 مورد پایش سلامت والدین شهدا و ایثارگران، بهره‌مندی 8 نفر از تسهیلات خوداشتغالی از بانک توسعه و تعاون، استخدام 10 نفر از فرزندان و جانبازان بالای 25 درصد در دستگاه‌‌های اجرایی و آموزش 20 نفر در خصوص تراش سنگ قیمتی و تزیینی در همدان از دیگر اقدامات بنیاد شهید بوده است.

وی بیان کرد: تکمیل 67 پرونده حق پرستاری والدین شهدا، 55 مورد سرکشی و عیادت از والدین شهدا و بررسی وضعیت سلامت آنها، برگزاری 3 دوره کلاس آموزش خانواده برای همسران و فرزندان شهدا و جانبازان، 20 مورد واکسیناسیون آنفلوانزا برای جانبازان با ضایعه نخاعی و شیمیایی، 454 مورد تماس تلفنی و پیگیری مشکلات خانواده‌های شهدا و تفقد و دلجویی از آنان، 30 مورد پرداخت تسهیلات هزینه ازدواج به فرزندان، برگزاری دو دوره مددکاری گروهی به طور تخصصی و 42 مورد جلسات کارگروهی موارد خاص از دیگر مواری بود که داوری به آن اشاره کرد.

این مقام مسئول ابراز کرد: 950 مورد برنامه دیدار و سرکشی از خانواده شهدا و ایثارگران به نام طرح سپاس با مشارکت سپاه، نیروی انتظامی، آموزش و پرورش، بازدید از داروخانه‌های طرف قرارداد، تهیه لوازم شیمی درمانی برای 45 نفر از خانواده‌های شهدا به مبلغ 206 میلیون ریال، اعزام 20 نفر از جانبازان شیمیایی برای درمان به همدان، تشکیل پرونده برای درمان 37 نفر میهمان از استان‌های دیگر، پرداخت هزینه درمان هزار و 140 مورد خارج از بیمه از اعتبارات بنیاد شهید، اعزام 70 نفر به مسابقات برتری قرآن به استان، برگزاری20 مورد یادواره شهدا و ارائه سهمیه حج تمتع برای خانواده شهدا به تعداد 20 نفر از دیگر اقدامات این مجموعه است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان تویسرکان دغدغه‌های بنیاد شهید را به‌کارگیری و اشتغال فرزندان شهدا و جانبازان و کسانی که فارغ‌التحصیل می‌شوند، تعمیر و نگهداری گلزار شهدا و بازسازی گلزار شهدای گمنام تویسرکان، سرکان، فرسفج به ویژه آسفالت راه تپه نورالشهدا و فضای سبز، حسینیه، نمازخانه و سرویس بهداشتی دانست.

داوری عنوان کرد: مهمترین برنامه‌های بنیاد شهید به مناسبت روز شهدا شامل تجلیل از والدین شهدا و ایثارگران، برگزاری مراسم ویژه در مدارس شاهد، حضور پیام‌آوران ایثار در مساجد و مدارس، بهره‌برداری از یادمان تصاویر شهدای روحانی و سردار، یادمان شهدای روستای عین‌آباد، جیجانکوه و نقده، مسابقه دارت، افتتاح پایگاه مقاومت بنیاد، تجلیل از خانواده شهید شاخص شهرستان در سال 94، کاشت نهال، همایش تجلیل از مادران و همسران شاهد و تجلیل از پیشتاران فعال قرآنی و نفرات برتر المپیاد علمی است.

وی ادامه داد: تجلیل از مروجین فرهنگ ایثار و معتمدین معین فعال در سال 94، عطرافشانی گلزار شهدا، بهره‌برداری از پروژه ساماندهی گلزار شهدای جعفریه، برپزاری یادواره شهدای دانش‌آموز و فرهنگی، ویزیت رایگان بیماران در 22 اسفند دردرمانگاه‌های سپاه و نیروی انتظامی و همایش پیاده‌روی و کوهنوردی در روز جمعه 21 اسفند به سوی گلزار شهدای گمنام نورالشهدای تویسرکان و اهدای جایزه به 22 نفر از شرکت‌کنندگان به قید قرعه از دیگر برنامه‌های بزرگداشت روز شهداست.
captcha