وی ادامه داد: اسامی هیئت اعزامی ایران به وزارت حج عربستان ارسال شده است و منتظر هستیم که ویزای سفر هیئت صادر شود، اما تا به این لحظه ویزاها صادر نشده است.
اوحدی با تأکید بر اینکه بخشی از تمهیدات حج 95 بستگی به نشست و امضای تفاهم نامه با عربستان دارد، گفت: قراردادهای اجاره مسکن، تدارکات، حمل و نقل هوایی، حمل و نقل زمینی داخل عربستان و موضوع امنیت زائران از موضوعات این نشست خواهد بود. همچنین باید یک جمع بندی و آخرین نتیجه را در خصوص فاجعه منا از وزیر حج عربستان داشته باشیم.
وی اظهار امیدواری کرد تا ظرف روزهای آینده بتوان وضعیت شفافتری در خصوص حج آینده داشت.
رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه کشور عربستان، کشور سوئیس را به عنوان کشور حافظ منافع خود تعیین کرده است، گفت: قطعاً سفارت سوئیس توانایی صدور ویزای 64 هزار زائر را ندارد چرا که صدور ویزای حج پیچیدگیهایی خاص خود را دارد و به صورت الکتورنیک صادر شده و تمام قراردادهای ما باید در برنامه نرم افزار الکترونیکی ویژه حج ورود پیدا کند و یقیناً سفارت سوئیس نمیتواند این کار را انجام دهد.
اوحدی ادامه داد: بررسی تمامی این مسائل منوط به برگزاری نشست با وزیر حج عربستان است و قطعاً یکی از درخواستهای جدی ما از عربستان صدور ویزا در داخل کشور خودمان است، همچنین موضع جدی ما این است که پروازهای ما به صورت فعال مانند سال های گذشته از داخل کشور خودمان صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه در سالهای گذشته معمولاً جمهوری اسلامی ایران به عنوان الگوی نظم در صدور ویزا و سایر خدمات موسم حج تمتع و عمره معرفی میشد، گفت: هیئتی که اسامی آنها به وزارت عربستان اعلام شده شامل، مدیرعامل ایران ایر، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت، معاون هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت، معاون بعثه مقام معظم رهبری و نماینده وزارت امور خارجه هستند و ریاست این گروه بر عهده خود من است.