کد خبر: 3482319
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۴
معاون وزير ارشاد تصريح كرد:

ضرورت طراحي پوششي با نماد اسلامي بدون نگاه افراطي

گروه هنر: حسين نوش‌آبادي با بيان اينكه مي‌توان پوششي را با نمادهاي اسلامي و بدون نگاه‌هاي افراطي طراحي كرد و به دنيا ارائه داد، گفت: در اين راستا گام نخست طراحي پوششي است كه نشان دهنده هويت ملي و ديني باشد.

به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) از خوزستان، حسين نوش‌آبادي معاون معاون حقوقی امورمجلس و استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اختتاميه دومین جشنواره استانی مد و لباس ایرانی ـ اسلامی خوزستان كه شامگاه 19 اسفندماه برگزار شد، با بيان اينكه لباس در دنياي امروز داراي جايگاهي مهم است، گفت: انسان‌ها از بدو تولد تا انتهاي عمر به پوشش نياز دارند.

وي گفت: ما به عنوان يك كشور صاحب تمدن نبايد محكوم مدهاي وارداتي باشيم و آنچه را دنيا تبليغ مي‌كند به راحتي بپذيريم. مي‌توان در اين عرصه از همه استعدادهاي استاني و هنري بهره برد. دنيا داراي يك و نيم ميليارد مسلمان است كه مي‌خواهند از پوشاك اسلامي استفاده كنند و ما مي‌توانيم عرضه كننده اين نوع پوشاك باشيم.

نوش‌آبادي با بيان اينكه لباس حاوي تمدن و گوياي هويت و شخصيت است، عنوان كرد: لباس به عنوان رسانه و پيام رسان حاوي هويت، فكر، انديشه، سليقه، آرمان و اعتقادات است.

معاون معاون حقوقی امورمجلس و استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاكيد براينكه هنرمندان بايد در اين زمينه فكر خود را عرضه كنند، افزود: مي‌توان پوششي را با نمادهاي اسلامي و بدون نگاه‌هاي افراطي طراحي كرد و به دنيا ارائه داد و در اين راستا گام نخست طراحي پوششي است كه نشان دهنده هويت ملي و ديني است.

وي بيان كرد: اين حركت بسيار ارزشمند به سوي تعالي فرهنگي و احياي تمدن و هويت ايراني اسلامي است.

captcha