کد خبر: 3483093
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۳

ویژه‌برنامه‌های نوروزی شبکه قرآن سیما اعلام شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: همزمان با نوروز 1395، شبکه قرآن سیما ویژه برنامه هایی تدارک دیده است که به روی آنتن خواهد رفت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، هوای عید عنوان ویژه برنامه سال تحویل شبکه قرآن سیماست که در دو نوبت (از ساعت 21 تا 24 روز 29 اسفند94 و ساعت 6 تا 10 صبح روز یکم فروردین 95) به صورت زنده و مستقیم به روی آنتن خواهد رفت.

این برنامه به موضوعاتی از قبیل: بررسی ابعاد قرآنی نامه مقام معظم رهبری به جوانان غرب، تجلیل از شهدای مدافع حرم، بیان رفتارهای اجتماعی دینی و همچنین برقراری ارتباط زنده با حرم مطهر امام رضا (ع) خواهد پرداخت.

دیدار

مستند ترکیبی و 45 دقیقه ای دیدار و گفت‌وگو با علما و شخصیت‌های قرآنی و معارفی کشور تحت عنوان «دیدار» همه روزه ساعت 20 در ایام نوروز پخش خواهد شد.

چشم‌روشنی

طرح سراسری حفظ سوره حشر با استفاده از ظرفیت سازمان های فرهنگی و قرآنی برگزار خواهد شد که برنامه «چشم روشنی» در ایام نوروز به صورت زنده در ساعت 17 به این طرح می پردازد.

آرامش بهاری

آرامش بهاری به معرفی امامزادگان و بقاع متبرکه کشور و تشریح فعالیت های قرآنی و فرهنگی در قالب گفت‌وگو با مسئولان سازمان اوقاف کشور می‌پردازد که قرار است این برنامه 57 دقیقه ای همه روزه از ساعت 10 پخش شود.

آن سوی سراب

آن سوی سراب، عنوان برنامه ای است که با حضور کارشناسان مذهبی و سینمایی، فیلم های هالیوودی آخر الزمانی را مورد نقد و بررسی قرار می دهد و عقاید واقعی شیعه در مورد ظهور را بیان می‌کند.

این برنامه هر شب در ایام نوروز از ساعت 23 به روی آنتن شبکه قرآن سیما می‌رود.

راهیان نور

ارتباط های زنده و مستقیم از حضور و بازدید کاروان های اعزامی از مناطق عملیاتی جنگ تحمیلی در 2 باکس 15 دقیقه ای همه روزه در ساعت های 11:45 و 16:45 پخش خواهد شد.

همچنین برنامه‌های ستاره ها (معرفی و گفت‌وگو با نخبگان و حافظان قرآن) هر شب ساعت 21، «تلاوت‌های درخواستی»(پخش ناب ترین تلاوتهای قاریان ایرانی و مصری بر اساس درخواست های مخاطبان) هر شب ساعت 22 به صورت زنده، فردوس (مسابقه زنده تلفنی با طرح سوالات قرآنی و معارفی) هر روز ساعت 16 ، "مروری بر رویدادهای قرآنی سال 94" هر روز ساعت 15:30، مسیر زندگی (بیان قصه های قرآنی با تکنیک فتورومان شنی) هر شب ساعت 21:55 و نیز برنامه بشری که به گفتگو با حافظان، قاریان و فعالان قرآنی کشور می پردازد، هر شب ساعت 18 در ایام نوروز 1395 به روی آنتن خواهد رفت.

captcha