محمدی اظهار کرد: مؤسسات قرآنی که بهعنوان بازوی اجرایی راهبردهای قرآنی ـ فرهنگی نظام جمهوری اسلامی هستند در سال گذشته با بحرانهای گذرا همراه بودند و با
فراز و نشیبهایی زیادی دست و پنجه نرم کردند.
مدیرعامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور با بیان اینکه برخی از مشکلات مؤسسات قرآنی در سال گذشته حل نشده باقی ماند،
تصریح کرد: مؤسسات قرآنی طی سالهای گذشته با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم کردند که میتوان به برخی از
آنان اشاره کرد.
مهمترین مشکلات مؤسسات قرآنی
وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اساسی فعالان قرآنی بحث بیمه آنهاست، بیان کرد: بیمه فعالان قرآنی طرح نسبتاً مناسبی است که بعد از سالها پیگیری در سال 85 مبنی بر بیمه فعالان قرآنی کشور از طریق صندوق حمایت از هنرمندان، روزنامهنگاران و نویسندگان زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مطرح شد، صندوقی که اکنون به نام صندوق اعتباری هنر تغییر نامیافته است.
محمدی ادامه داد: طی دو سال، به دلایلی مختلف مانند کمبود بودجه و اعتبار، عدم حمایت وزارت ارشاد از صندوق و بهانه دیگری که مطرح شده مبنی بر اینکه صندوق مستقل برای فعالان قرآنی، تأسیس خواهد شد، این بیمه تقلیل یافت و این مشکل همچنان باقی ماند.
وی به یکی دیگر از مشکلات مؤسسات در سال گذشته اشاره کرد و افزود: در راستای اختصاص اعتبارات سال 94 نیز مقرر شده بود که ظرف شش ماه نخست سال این بودجهها پرداخت شود که این موضوع، یک امید برای تحقق فعالیتهای قرآنی اتحادیه و سایر نهادها در فرصتهای مناسب در طول سال برای بود، که متأسفانه این امر تحقق پیدا نکرد و مشکلات بسیاری را در اجرای طرحهای فاخر قرآنی بهوجود آورد.
بودجههای حمایتی، راه
امیدی برای اجرای برنامههای فاخر قرآنی
مدیرعامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت با بیان اینکه صبر جامعه قرآنی دیگر تمام شده است، تصریح کرد: مردم کشورمان همیشه از همان ابتدا در عرصههای مختلف قرآنی و انقلابی در صحنه حاضر بودهاند و به طور خودجوش با کمک خیرین فعالیتهای قرآنی خود را پیش بردهاند، اما بودجههای حمایتی میتواند راه امیدی برای اجرای برنامههای فاخر در ترویج آموزههای قرآنی باشد.
محمدی با تأکید براینکه در سال 94، در کنار بحرانهای گذرا موضوعات بسیار خوبی نیز اتفاق افتاد، بیان کرد: در سال گذشته، اتفاقات بسیار خوب مانند تشکیل و انسجام هیئت رسیدگی به امور مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت کشور اتفاق افتاد، که این موضوع را به فال نیک گرفته که نویدبخش سال روشن برای جامعه قرآنی است.
مدیرعامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت با اشاره به اینکه نویدبخش سال جدید میتواند در بخشی از حوزهها رقم بخورد، بیان کرد: در سال جدید، اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت به نوبه خود تمام هم و غم خود را در راستای توانمندسازی مؤسسات قرآنی با اجرای طرحهای فاخر خواهد شده است و همچنین پیگیری بیمه فعالان قرآنی به طور جد خواهد شد که امیدواریم مشکلات زیرساختی این صندوق در سال 95 حل شود.
وی ادامه داد: امیدواریم در سال 95، با انسجام هیئت رسیدگی به امور مؤسسات قرآنی و ادغام دو اتحادیه گامهای خوبی در جهت توسعه فرهنگ قرآن در جامعه برداشته شود و همچنین با تزریق بودجه به کشور پس از اجرای برجام، بخشهای فرهنگی ـ قرآنی در کشور تقویت شود.