فرزند آیتاللهالعظمی صافی گلپایگانی:
توسعه مراکز قرآنی سودآوری برای نظام است
گروه حوزههای علمیه: استاد حوزه علمیه و فرزند آیتاللهالعظمی صافی گلپایگانی با تاکید بر توسعه برنامهها و فعالیتهای قرآنی در دانشگاهها تاکید کرد: کار سازمان فعالیتهای قرآنی دانشگاهیان در ترویج قرآن در محیطهای علمی، کاری مقدس و عبادت است.
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) حجتالاسلام والمسلمین حسن صافی گلپایگانی، استاد حوزه علمیه و فرزند آیتاللهالعظمی صافی گلپایگانی امروز 24 اسفندماه در دیدار با مسئولان مرکز رشد فناوری و هنرهای قرآنی سازمان فعالیتهای قرآنی دانشگاهیان کشور گفت: کاری که توسط این سازمان صورت میگیرد کاری مقدس و عبادت است.
وی افزود: آیتاللهالعظمی صافی همیشه نسبت به امور قرآنی تاکید بسیار بسیار زیادی دارند و از همه به خصوص دانشگاهیان و حوزویان میخواهند که در زمینه مسایل، مفاهیم و مبانی قرآنی فعالیت کنند و این موضوعات در جامعه رواج بیشتری داشته باشد.
فرزند آیتاللهالعظمی صافی گلپایگانی تصریح کرد: یکی از تاکیدات ایشان استفاده از ابزار جدید و وسایل ارتباطی روز برای ترویج مسایل قرآنی و دینی است و ایشان دیدگاه کاملا بازی در زمینه استفاده از وسایل جدید دارند و حتی به طلاب سفارش میکنند که وارد این عرصه شوند و نباید از مسایل نوپدید و ابزارهای نو غافل باشند.
وی با اشاره به سابقه تدریس در حوزه و دانشگاه اظهار کرد: من سالها در دانشگاه تدریس داشتم و احساس می کنم که دانشگاه و دانشجویان بسیار نیازمند به مباحث قرآنی هستند و موضوعات دینی با وجود همه هجمههای کنونی علیه هنجارهای دینی گمشده نسل جوان است.
استاد حوزه علمیه بیان کرد: فرهنگ غربی که از طریق رسانههای مهاجم ترویج میشود، به هیچ وجه نمیتواند تشنگی نسل جوان را از بین ببرد، از این رو بهترین کار برای غنی کردن فکر و ذهن جوانان، بهرهمندی از آموزههای ثقلین به عنوان عدل یکدیگر است.
وی با تاکید بر اینکه جهاد دانشگاهی باید این نوع فعالیتهای خود را بیشتر معرفی کند، افزود: مدیرن دولتی و مسئولان برخی نهادها مانند اوقاف باید نسبت به این نوع فعالیتها شناخته بیشتری پیدا کرده و به شما کمک کنند و حتی برخی موقوفاتی که برای ترویج قرآن وقف شده میتواند در این راستا مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
علم بدون اخلاق مضر است
صافی گلپایگانی بیان کرد: اگر در محیطهای دانشگاهی علم هم وجود داشته باشد ولی قرآن و اخلاق نباشد وضعیت خوبی نخواهیم داشت و متاسفانه هم اکنون شاهد کمرنگ شدن مسایل دینی در محیط های علمی هستیم.
وی افزود: البته نمی توان دانشجویان را مقصر دانست زیرا فعالیت های ضد دینی زیاد شده است از این رو هرقدر نهادهایی مانند سازمان فعالیتهای قرآنی دانشگاهیان بتواند در جذب دانشجویان به کارهای قرآنی و توسعه این فعالیت ها موثر باشد در راستای تقویت و دوام نظام کار کرده و سود آن به نفع نظام خواهد بود.
برنامهها مخاطبپسند باشد
صافی گلپایکانی تصریح کرد: برنامه ها باید مخاطبپسند و متناسب با اقتضائات و شرایط روز باشد و هنرهای زیبای اسلامی به نحوی شایسته و مخاطب پسند ترویج شود.
استاد حوزه علمیه اظهار کرد: تاسیس مراکز قرآنی هزینه کردن نیست بلکه سودی است که در درجه اول سود آن به جیب نظام خواهد رفت.
در این دیدار مهدی بیاتی، جانشین مرکز رشد فناوری و هنر قرآنی سازمان فعالیت های قرآنی دانشگاهیان کشور در توضیحاتی گفت: سازمان فعالیتهای قرآنی دارای بخش های مختلفی از جمله خبرگزاری ایکناست که از سال 82 فعالیت خود را آغاز کرده و مرکز رشد نیز جدیدا به مجموعه سازمان اضافه شده است.
بیاتی تصریح کرد: هدف ما از ایجاد این مرکز آن است که ایدههای قرآنی، عملیاتی و تبدیل به محصول قرآنی شود تا در این عرصه ها واردکننده نباشیم.
وی افزود: هماکنون در مرحله پذیرش شرکتها هستیم و یکی از اهداف ما نیز سوق دادن هزاران فارغالتحصیل یا شاغل به تحصیل در رشته علوم قرآن و حدیث به کارهایی از این دست است از این رو مرحله اول هم ایجاد باور در این قشر نسبت به انجام این نوع فعالیتهاست.
بیاتی همچنین از برگزاری 5 برنامه در دانشگاههای مختلف با عنوان «طلوع برکت» در این راستا خبر داد.