کد خبر: 3483487
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۲
صادقی:

جهت‎دهی صحیح به نیات واقفان، بسیاری از مشکلات جامعه را برطرف می‌‎کند

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کلیبر برلزوم صرف موقوفات برای حل معضلات اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و... تأکید کرد و گفت: جهت‎دهی صحیح به نیات واقفان، بسیاری از مشکلات جامعه را برطرف می‌‎کند.

صمد صادقی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کلیبر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی با بیان اینکه شناسایی فعالان قرآنی شهرستان از جمله مهمترین اقدامات این نهاد در سالجاری بود، اظهار کرد: طرح صحیح‌‏خوانی، درک مفاهیم و ترتیل در قسمت برادران و خواهران شهرستان کلیبر انجام پذیرفته است.

وی با تأکید براینکه توجه خاص به واقفان و کسانی که نیکوکاری و خیررسانی را پیشه کرده‌اند، می‌تواند به گسترش فرهنگ وقف کمک کند، خاطرنشان کرد: زمینه برای انجام کار فرهنگی در این شهرستان مهیاست و امیدواریم بتوانیم با همکاری مسئولان شهرستان به اهداف خود در این منطقه دست یابیم.

رئیس اداره اوقاف شهرستان کلیبر در این راستا یادآور شد: محل مناسبی از جانب فرماندار شهرستان به اداره اوقاف اختصاص یافته است.

صادقی شکل وقف را مرتبط با تحولات اجتماعی دانست و گفت: می‏توان وقف را دارای شکل و محتوا دانست که شکل آن مربوط به تحولات اجتماعی و مقتضيات زمانی و مکانی است و در معرض تغيير و دگرگونی قرار دارد، در حالی که محتوای آن احتياج به راهنمايی صحيح و اصولی دارد و نقش قرآن در اين زمينه بسيار حائز اهميت است.

وی برلزوم صرف موقوفات برای حل معضلات اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و... تأکید کرد و افزود: جهتدهی صحیح به نیات واقفان، بسیاری از مشکلات جامعه را برطرف می‌‎کند.

وی همچنین از نوسازی امامزاده شاه‎‏قاسم این شهرستان گفت و یادآور شد: با درنظر گرفتن اینکه مدت زمان کوتاهی از راه‏اندازی اداره اوقاف این شهرستان سپری می‏‎شود ولی در همین مدت طرح جامع بهسازی و نوسازی امامزاده شاه قاسم آماده شده و فاز یک و دو این طرح که به حرم مطهر و شبستان اختصاص داشت، انجام پذیرفته است. البته در برخی موارد کمبود اعتبار به نوعی مانع به انجام رسیدن فعالیتهای اداره اوقاف میشود.

صادقی با اشاره به برنامههای انجام پذیرفته در طی سال، برگزاری سوگواری یاس نبوی را برنامه فاخر اخیر ازسوی آن نهاد برشمرد و اظهار کرد: طرح آرامش بهاری نیز با حضور روحانی اعزامی از قم برای ایام نوروز در جوار امامزاده شاه‏قاسم برپا خواهد شد.

captcha