کد خبر: 3484689
تاریخ انتشار : ۰۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۱

اعزام بیش از 600 مبلّغ دینی به مناطق شهری و روستایی بروجن در سال 94

کانون خبرنگاران نبأ: رئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجن گفت: در سال 94 این اداره با توجه به مناسبت‌های مختلف و با درخواست و اعلام نیاز مساجد، حسینیه‌ها و بقاع متبرکه اقدام به اعزام 617 مبلغ و مبلغه کرد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام والمسلمین مجید الهیان، رئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجن گفت: در سالی که گذشت این اداره با توجه به مناسبت‌های مختلف و با درخواست و اعلام نیاز مساجد، حسینیه‌ها و بقاع متبرکه اقدام به اعزام مبلغ و مبلغه در سطوح عمومی و تخصصی کرد.

وی با بیان اینکه حاصل تلاش یک ساله واحد اعزام و استقرار اداره تبلیغات اسلامی بروجن در سال «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» اعزام بیش از 600 روحانی و مبلغه بود، افزود: بیشترین اعزام سال 94 در ماه‌های محرم با 102 اعزام مبلغ و اعزام 15 مبلغه و ماه رمضان با اعزام 95 مبلغ و 14 مبلغه بوده است .

حجت‌الاسلام الهیان بیان کرد: مشکل عمده اعزام مبلغ در این شهرستان، مشکل مکان استقرار در روستاهایی است که فاقد خانه عالم هستند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی گفت: از تعداد 617 اعزامی که در سال 94 صورت گرفت، 360 نفر مبلغ و مبلغه غیر بومی و 257 نفر مبلغ و مبلغه بومی بودند.

یادآور می‌شود، در سال 93، 550 اعزام مبلغ و مبلغه در شهرستان بروجن صورت گرفته بود که اعزام سال 94 رشد 12 درصدی را نشان می‌دهد.


captcha