کد خبر: 3485462
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۸
طلایی خبر داد:

بازگشت دوباره جشنواره حضرت علی‌اکبر(ع) امسال با رویکردی جدید

گروه جامعه: مدیرکل دفتر طرح‌های ملی وزارت ورزش و جوانان از اجرای مجدد جشنواره حضرت علی اکبر(ع) با رویکردی جدید در سال جاری خبر داد و گفت: این جشنواره طی سال گذشته به دلیل مشکلات محتوایی ‌و رویکردی اجرایی نشد.

محسن طلایی، مدیرکل دفتر طرح‌های ملی وزارت ورزش و جوانان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اجرایی شدن پرتابل اوقات فراغت را از دغدغه‌های این اداره کل دانست که می‌تواند بسیار منشأ اثر باشد و گفت: در سالی که گذشت ساماندهی این پرتابل را با جدیت دنبال کردیم.

وی با بیان اینکه بودجه پرتابل اوقات فراغت پیش‌بینی و مصوب شده ولی هنوز پرداخت نشده است، گفت: طرح بارگذاری پرتابل اوقات فراغت پس از اعطای بودجه که مقرر شده است به زودی اختصاص یابد، اجرایی می‌شود.

طلایی از اجرای اولیه این طرح به صورت آزمایشی در سه استان خبر داد و گفت: در صورت رضایتمندی طرح پرتابل اوقات فراغت تا اواسط سال 95 در کل کشور اجرایی می‌شود.

مدیرکل دفتر طرح‌های ملی وزارت ورزش و جوانان مباحث دینی، فرهنگی، قرآنی و هنری را از جمله بخش‌های این پرتابل برشمرد و اظهار کرد: هر آنچه در کلاس‌های آموزشی می‌تواند به جوانان ارائه شود در این پرتابل بارگذاری می‌شود.

طلایی از جمله برنامه‌های اجرایی سال 95 را اجرای مجدد جشنواره حضرت علی اکبر(ع) برشمرد و گفت: این جشنواره طی سال گذشته به دلیل مشکلات محتوایی ‌و رویکردی اجرایی نشد.

وی ادامه داد: با توجه به بررسی‌ها و بازنگری‌های صورت گرفته، جشنواره حضرت علی اکبر(ع) با رویکرد و نگاهی متفاوت در سال 95 اجرایی می‌شود.

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۱/۱۶ - ۱۰:۳۲
0
0
ایجاد این پرتال باعث نتایج و ثمرات مثبت و خوبی در جامعه می‌شود
captcha