کد خبر: 3486028
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۲
رئیس سازمان خصوصی‌سازی:

سهام عدالت تا پایان سال تعیین تکلیف می‌شود

گروه اقتصاد: پوری حسینی، از تعیین تکلیف نهایی سهام عدالت تا پایان امسال خبر داد.

به گزارش به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از وزارت اقتصاد، پوری حسینی، رئیس سازمان خصوصی‌سازی، در پاسخ به این پرسش که آیا سهام عدالت در سال‌جاری آزاد خواهد شد یا خیر گفت: پرونده واگذاری‌ها در قالب سهام عدالت به هریک از مشمولان در 29 اسفند‌ماه سال قبل بسته شد و امسال مرحله نهایی آزاد‌سازی‌ سهام عدالت که شامل تخصیص سهام است انجام خواهد شد.

وی افزود: سازمان خصوصی‌سازی‌ امسال وارد حساب و کتاب‌ها خواهد شد و محاسبه خواهد کرد که به هریک از مشمولان چقدر سهام اختصاص خواهد یافت، پس از آن کار آزاد‌سازی‌ نهایی سهام عدالت انجام می‌شود.

پوری حسینی تأکید کرد: برآورد ما این است که آزاد‌سازی‌ سهام عدالت تا پایان سال 95 به‌طور قطعی به پایان برسد و مشمولان از ابتدای سال 96 به دقت از میزان دارایی‌هایشان و اینکه چقدر سهام عدالت دارند مطلع خواهند شد.

وی در مورد این که در سال‌جاری چه تعداد شرکت در قالب برنامه خصوصی‌سازی‌ واگذار خواهند شد توضیح داد: این موضوع بستگی به تشکیل جلسه از سوی هیات عالی واگذاری دارد، این هیئت هنوز در سال‌جاری جلسه‌ای تشکیل نداده است بنابراین فعلا نمی‌توان در این‌باره اظهارنظر کرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۱/۱۷ - ۱۴:۱۰
0
0
این موضوع بستگی به تشکیل جلسه از سوی هیات عالی واگذاری دارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۱/۱۷ - ۱۷:۵۸
0
0
این موضوع به تشکیل جلسه از طرف هیات عالی واگذاری دارد
captcha